2777
2789
عنوان

رفتم مهمونی بگید چی شد 😐

478 بازدید | 13 پست

رفتم مهمونی من خیلی عصر جدید رو دوست دارم خب ..... بعد میدونی چی میگن میگه این چرت و پرتا چیه هی نگا می‌کنی حالم بهم خورد بزن جای دیگه ایی...😐 منم زدم شبکه چهار ولی واقعا دلم شکست دوس دارم بزنم زیر گریه ☹️ خیلی بهم حرف زدن😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفش که درسته فقط یکم تند گفته

میگم زدی شبکه چهار مجری دست تو بینیش نمیکرد؟ چون هیچکی نمیبینه پرسیدم😆

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
حرفش که درسته فقط یکم تند گفته میگم زدی شبکه چهار مجری دست تو بینیش نمیکرد؟ چون هیچکی نمیبینه پرسید ...

،😐😐😐😐😐 برو بابا نمیدونستم همه باید با سلیقه شما ها انجام بده کاراشو!!!!

فرداتکرارشو ببین

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

،😐😐😐😐😐 برو بابا نمیدونستم همه باید با سلیقه شما ها انجام بده کاراشو!!!!

اینو باید به میزبان میگفتی نه من 🙂 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
هرکی یه نظر داره ببخشید همه باید امریکن گات تلنت ببینن🙄

خیر اتفاقا من اصلا ماهواره ندارم و اون اشغالا رو نمیبینم .ولی ادم مهمونی میره گیر نمیده‌میخوام فلان‌چیزو ببینم‌...میشستی خونت میدیدی...بعدا میتونی بری تو تلوبیون ببینی.زنده که نیست