2777
2789

کسی میدونه چقدره....یه دکتر خوب هم معرفی کنید

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوههه چقد زیاد

اره خوب آزاده اگه بیمه تکمیلی داری تا دکتر بهت معرفی کنم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اره خوب آزاده اگه بیمه تکمیلی داری تا دکتر بهت معرفی کنم 

تکیملی هستم ولی فک نکنم همه رو تقبل کنه

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
تکیملی هستم ولی فک نکنم همه رو تقبل کنه

چرا دیگه سقف هزینه دارن منکه رفتم فقط پول یه شب بیمارستان لباس همراه و غذارو دادم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
سلام عزيزم ببخشيد ميشه به من دكتر معرفي كني من بيمه تكميلي دارم ولي نميدونم كدوم دكتراش بيمه تكميلي ...

سلام خوبی عزیزم کجا هستی کدوم شهر؟

فدات شم گلي اهواز مگه شما بيمارستان اهواز نبودي؟😅

اره خوب من سال ۹۲ بود دکتر شوکت احمدی بود اونموقع با بیمه قبول کرد دیگه از من هزینه نگرفت هزینه رو از بیمه گرفت

عه خيلي قبل بوده فك كردم براي اين يكي دو ساله بوده مرسي عزيزم از جوابت😘

الانم بپرس شاید قبول کنه 

فدات عزیزم