یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
یکی یه عالمه مهمون دعوت کرده بود عید بعد یکیشون یکم دیر اومد مجبور شد برااون یه نفر بعد سفره جمع کردن غذا بکشه پیشه من کلی بهش رید.اخه احمق تو که مهمون نمییخوای چرا دعوت میکنی
رفتم یه جا مهمونی قبل کرونا.خدا وکیلی انقدر ریخت وپاش بود خودش دعوت کرده بود بعد مادرشوهرش اومد شروع کرد براش تمیز کردن.مرتبم میگفت وای مامان وسواس داری چرا انقدر تمیز میکنی خودم تمیز کردم
بعد سالها رفتیم خونه خاله ام شوهرش سرهنگ ،دخترش پزشک
همسرم کار داشت نیامد بالا ،خاله ام پوست تراشیده هندونه را اورد گڌاشت جلوم گفت خاله اینا بخوریم فعلا شوهرت اومد گل هندونه را میارم😣😣😣😣😶😶😶چند ساله دیگه نرفتم خونه اش😶😶😶
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا