2777
2789
عنوان

بچها جدی ام دروغ ۱۳ نیست

315 بازدید | 20 پست

بچها من یه لحظه یچیو خوندم خیلی نگران شدم

من دوسال پیش رابطه از ع.ب داشتم درحالی که اونموقع من اصن خبری راجب ایدز و چیزای دیگ نداشتم و اینم تحت عمل انجام شده قرار گرفته بودم این بنده خدا میدونم قبلا با چن نفر دیگم رابطه بر قرار کرده

ینی ممکنه ایدز گرفته باشم؟؟خیلی نگرانم من اونموقع بچه بودم خریت محض🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر گفتن اینچیزا راحت شده قبلا تو خیالمونم میخواستیم فکر بد کنیم میترسیدیم کسی بفهمه به کجا چنین شت ...

👍

خدایا شکرت بعداز دوسال ونیم انتظار به منم نی نی دادی😍خدایا بابت همه ی نعمت هات هزاران بار شکر😍😍خدایا شفای خانوادمم از تو میخوام ناامیدم نکن😍خدایا حاجت همه بخصوص نی نی سایتیارو هم از خودت میخوام😍الــــــــهی آمیــــن

کمر درد نگرفتی🥲🥲🥲

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲