2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرادوسشون نداری؟تقریباهم دغدغه ایم منم دوست ندارم ریخت دختراروببینم اعصابم زودخوردمیشه

وقتی میدونم ذاتشون خرابه وایب بدی بهم دس میده و اعصابم خراب میشه هم ترجیح میدم تنها باشم فقط یدونه دوست صمیمی دارم ولی چن تای دیگه که قبلا باهاشون دوست بودم البته مجازی فقط یکی دوبار دیدمشون تو اون دوبار ریخت نحسشون و ذات شیطانیشون رو شناختم و دور شدم ازشون و ادم بده من شدم و این اذیتم میکنه فردا ریخت نحسشون رو ببینم اعصتبم خراب شه سعی میکنم بیخیال شم و کنار بیام و خودمو بسازم اما خواستم نظر بچه ها رو ام بدونم

وقتی میدونم ذاتشون خرابه وایب بدی بهم دس میده و اعصابم خراب میشه هم ترجیح میدم تنها باشم فقط یدونه د ...

خییییلی هم دغدغه اییم

ادم بی حاشیه ایی هستی؟

من بخاطربی حاشیه بودنم ازدخترای بدذات بدم میادچون تامنومیبینن بااینک کاری ندارم باهاشون فقد راه خودمومیرم شروع میکنن ب تیکه پروندن وخندیدن منم حس میکنم یه دلقکم ک خندیدن ،ازنظردرس وقیافه ازشون سرترم ومعلماهم خیلی تحویل میگیرن، منم بابت این حرکات مسخرشون خیلی عصبی میشم ولی مجبورم سکوت کنم بخاطرشخصیتم

خییییلی هم دغدغه اییم ادم بی حاشیه ایی هستی؟ من بخاطربی حاشیه بودنم ازدخترای بدذات بدم میادچون تام ...

وایییی دقیقاا گل گفتی همزاد منی 👍🏻👍🏻👍🏻 راه هم میری بدت میکنن با اینکه اصن کاری نداری اونا خیلی بد ذاتن اصن باهاشون جور در نمیام