2777
2789
عنوان

ادامه بدم یا طلاق؟

324 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من متوجه شدم همسرم همه چیز حتی پیام کوچیک رو برا خواهرش و بقیه میفرسته و ب اونا میگه من چی بدم جوابشو 

تو دوران عقدیم من هم خودم شاغلم واسه اینکه بفهمم چقدر به فکره با کلی خجالت گفتم پول ندارم دیدم حتی پیام پول ندارمم برا خواهرش فرستاده و خواهرش گفته نده اینم نداده حتی اگه اون راجب من بد می‌گفته اینم ادامه می‌داده الان تو دوران عقدیم اولین عیدم بود همش خونشون خواب بود حتی یه بارم نیومد بگه پاشو بریم بگردیم 

آدمیه که اصلا اهل رفت و آمد و دوست و آشنا نیست 

رابطه هم باهم نداشتیم حتی پیش همم نخوابیدیم اما الان نمیدونم چ کار کنم مامانم میگه طبیعیه اول زندگی ولی من خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم ادامه بدم یا جدا شم از طرفی هم پسر خالمه 

ممنون میشم راهنمایی کنید

چرا ذوق و شوق نداشتن طبیعیه؟😕🙄

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خاله من 20 ساله ازدواج کرده و شوهرش همین خصلت رو داره؛ کنار اومده ولی اذیت میشه. زندگی با یه نفر کلی پیچیدگی داره چه برسه به اینکه اون یه نفر کل خانواده ش رو هم درگیر کنه... مشاوره برید به نظرم.

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بقیه از ریز ترین مسایل زندگی شما خبر دارن

چقد عذاب آور واقعا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

کجاش طبیعیه؟ 

یعنی این آدم اندازه یه بچه هم بلد نیست با دیگران ارتباط برقرار کنه؟ به نظرم بخوای ادامه بدی مشکلات خیلی زیادی خواهی داشت، عملاً باید این آدمو بکوبی از نو بسازی، تازه اگر بشه که احتمالش خیلی کمه.

پسر خاله ته که ،بگم اول مردا اینجوری ان بعضیاشون بیشترن باور میکنی خصوصا که یدونه پسر باشن یا ته تغاری وسن کم. ولی اگه صبور نیستی نمیتونی یه دقیقه این رفتارو تحمل کنی همون تصمیمی که تو قلبته انجام بده ولی فکر نکنی اگه با یکی دیگه ازدواج کنی بهتر از پسر خاله  ته همه مردا یه اخلاق دارن .

اصلا طبیعی نیست رفتارهاش فکر کنم پسره سرده

سرد نیست چون اختلاف سنیمون زیاده شیش سال صبر کرد که من بزرگ بشم دو سال جواب منفی دادم کلی شرط گذاشتم شرط خونه گذاشتم با اینکه وضعش خوب نیس با کلی قرض گرفت اما از وقتی عقد کردیم اینجوری شده