2777
2789
عنوان

دید و بازدید عید

552 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

شما برای عید صبر میکنین کوچیکترها بیان بعد برین بازدید و پس بدین؟ من شوهرم کوچیکترینه مادرشوهرم گفت شما باید اول برین ماام رفتیم ولی پس ندادن ... حالا پشیمونم کلا ک چرا رفتم 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اگ قرار باشه بعد عید بیان پس بدن من دیگه حوصله پذیرایی ندارم ...از طرفی چیزایی ک خریدم تازه نیستن دیگه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
نه اینطوری نداریم ولی قدیم تر ها اره کوچیک تر میرفت اول خونه بزرگتر 

یعنی الان دیگه اینجوری نیست؟

نمیان دیگه شماهم سال دیگه نرید کلا الان خیییلیها دیده عیددیدنی نمیرن

من نمیرفتم ک مادر شوهرم ناراحت شده بود ک چرا نرفتین و ای وااای و ای داد...😶😐

داداشم  وبرادرشوهرم5دقیقه فاصلمون هنوز خونمون نیومدن عید دیدنی .خواهرشوهربزرگمم زنگ زدیم بریم گفت شرایط پذیرایی ندارم دروبست ورفت .دیشب دوتاخواهرشوهرام بابچه هاشون اومدن بدون شوهراشون .عیدیم طرف شوهرم هیچکی به بچه هام نداد حتی پدرشوهرم درصورتی که من به همه بچه هاشون 100 دادم

اتفاقا خوب کردی رفتی. حالا سال بعد راحت بگو من رفتم ولی کسی نیومد، پس دوست ندارن من برم خونشون و خو ...

من سال بعد اینجا نیستم دیگه ار سال میرم شهرستان امسال باردار بود نرفتم ...

یعنی الان دیگه اینجوری نیست؟

خیلی جاها هست 

همسرم هرسال سری اول میگه بریم خونه برادر بزرگم فقط اونجا رو اولین نفر میریم مابقی قاطی پاتی هست شایدم بخاطر اینه ک ما با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم براشون فرق نداره خونه ماهم میان 

شوهر خواهرشوهرم میاد خونه ما نمیاد میگه من بزرگترم بیان بعد میرم 

به نظر خودم کوچیکتر بره اول بهتره اینجوری احترام گذاشتی 

شما هم اصلا ناراحت نشو ک نیومدن مهم این بود ک شما ادب و رعایت کردید 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
داداشم  وبرادرشوهرم5دقیقه فاصلمون هنوز خونمون نیومدن عید دیدنی .خواهرشوهربزرگمم زنگ زدیم بریم گ ...

اره منم فاصله ام با برادر شوهرام ۱ کوچه است هممون تو ۱ محله ایم.والا مادرشوهرم اسرار کرد وگرنه نمیرفتم چون باردارم برام سخته پله بالا رفتن

اره منم فاصله ام با برادر شوهرام ۱ کوچه است هممون تو ۱ محله ایم.والا مادرشوهرم اسرار کرد وگرنه نمیرف ...

شماخانومیت نشون دادی بااون وضع رفتی .الانم بگی چرانیومدی بهونه میارن بارداره براش سخته .سال دیگه نرو جواب مادرشوهرتم داری