2777
2789

سیم کارت نداره ب وای فای یهو نصب میشه ک بازی دانلود کنه از بازار حالا اومد بهم گف این خانم چیه داره پی‌پی میکنه 😭بلد نیست چی ب چیه دیدم از گوگول کروم تبلیغ سایت پ و رن اعصابم بهم ریخت گفتم مامان مریضن تبلیغ دکتر گذاشت کروم غیر فعال کردم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره ازشون

می خوان با روح و روان نژاد پاک آریایی بازی کنن

با این مدل تبلیغات و ما رو مثل خودشون آلوده به روابط نامتعارف جنسی کنن

آخه یه بچه معصوم چرا باید چنین چیزی رو ببینه

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

خدا نگذره ازشون می خوان با روح و روان نژاد پاک آریایی بازی کنن با این مدل تبلیغات و ما رو مثل خودش ...

ینی ویروسی شده گوشیش؟؟؟اخه برای چی میاد راه حلش چیه کروم متوقف کردم حذف شدن 

ینی ویروسی شده گوشیش؟؟؟اخه برای چی میاد راه حلش چیه کروم متوقف کردم حذف شدن 

نه ویروسی نشدن تو همه گوشیا می یان

راه حلشو نمی دونم

براش بازی بریز اینترنت رو میدی دستش خاموش کن چون حتی خود بازی هام وسطشون یه تبلیغ های داغونی میاد که ...

👍

من یه بازی ان لاین که خودم بازی میکنم.

وسطاش تبلیغ میاد، خودم تنها هم باشم نگاه نمیکنم. اینقدر که وحشتناکن.

الان دیروزی ، تبلیغ دو تا دختر بود که باهم بودن. هم جنس بازی.

یا یه بازی طرف کنار یه مرد خوابیده و به تلفنش اس ام اس میاد، خانوادم میخوان ببیننت برای ازدواج، بازیش اینه دختر رو لباس بپوشونی و ارایش کنه و .‌....