2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا دختر هفت ماهه م

148 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

من دخترم هفت ماهشه شیر خشک میخوره، دو سه شبه با حالتی که انگار شیر بپره تو گلوش از خواب میپره

باحالت خیلی بدی میپره و انگار حس خفگی داره، باید بلندش کنم بزنم پشتش تا خوب بشه

چند بار این اتفاق میفته

شانس جمعه س و دکترش نیست

۸۰ درصد وقتایی که میخوابه این طوری میشه

به نظرتون چرا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
بعد از شیر خوردن رو شونت میذاری پشتش رو اروم میزنی اروغش رو بگیری  شاید هوا وارد معده ش میشه&nb ...

خیلی وقته آروغش رو نمیگیرم

ولی تازگیا این طوری میشه

آها راستی پستونکشم گم شده، مثلشو هنوز پیدا نکردم، دقیقا از همون موقع این طوری شده، ممکنه ربط داشته باشه؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بالشت زیر سرش بزار. رفلاکس نداره؟ 

بالش گذاشتم بازم همین طور شد

تاحالا رفلاکس نداشته ممکنه به تازگی گرفته باشه؟

سلام عزیرتو تاپیکا خوندم سقط مکرر بودید میخواستید برید عکس رنگی ؟انجام دادید ؟

سلام گلم بله با بیهوشی

سلام گلم بله با بیهوشی

عزیز بعد از اون بارداری سالم داشتی ؟توی عکس مشکلی نبود؟

منم مکرریم یه دختر دارم شکر خدا تمام آزمایشهارو انجام دادم مشکل ایمنی و انعقادی دارم فقط مونده عکسم که خیلی میترسم

عزیز بعد از اون بارداری سالم داشتی ؟توی عکس مشکلی نبود؟ منم مکرریم یه دختر دارم شکر خدا تمام آزمایش ...

عکسم مشکلی نداشت

نه متاسفانه بعد از اون بازم یه بارداری ناموفق داشتم

ولی بعدش خودم و شوهرم خودمونو بستیم به گرمیجات و سردی رو به حداقل رسوندیم

یه سری رعایتای این مدلی، بعدش باردار شدم و خداروشکر الآن دهترم هفت ماهشه. روزی خودت باشه بارداری سالم