2777
2789
عنوان

خانواده

161 بازدید | 1 پست

بچه ها یه راهنمایی ازتون میخوام من کلا تو زندگیم خیلی سختی کشیدم با مادر پدرم و تو سن کم ازدواج کردم که از دستشون راحت بشم اما از شانس بدم یه شوهر خیلی بدی بهم خورد مجبور شدم جدا بشم با یه بچه بعد ۲ سال بدبختی تونستم تمام مهرم رو بگیرم اینم بگم خونه پدرم زندگی میکنم و تمام خرج بچم رو پدرم میداده حتی شوهرم نفقه میداد ولی بابام میکفت من پول اونارو‌ خرج این بچه نمیکنم خلاصه مهرم رو همش رو گذاشتم بانک که سود بگیرم ،پدرم نداشت خونه یا زمین بگیرم باهاش بعدم اون قدر زیاد نبود که بشه خونه یا زمین گرفت ،حالا الان بابام باهام کلی دعوا میکنه که حق نداری دست به سود پولت بزنی وقتی میگم چرا میگه نگه دار هرچی میگم خب میخوام خرج کنم اصلا گوش نمیکنم منظورم اینه که حتی اجازه پول خودمو ندارم تو هیچی نمیذارن تصمیم بگیرم .مبگه هرچی پول خواستی بهت میدم ولی دروغ میگه یه ۱۰۰ ت از کارتش برمیدارم میشه دعوا من الان باید کنار کنم ؟ مانانم میگه بگو باشه به بابات ولی کار خودتو بکن مثلا دندونام خراب شده میخوام درست کنم باهاش مامانم میگه تو کار خودتو بکن من از این ناراحت میشم که نمیذارن مستقل باشم نمیذارن خودم تصمیم بگیرم میدونم الان میگید باهاشون حرف بزنم ولی جفتشون به قدری استری پرخاشگر هستن که آخرش میشه دعوا و کلی کتک کاری واقعیتش حوصله ندارم 

به نظرم نباید دقیق میدونستن چقدر پول داری ،اونا از نگرانی اینجوری میکنن ولی خب تو هم حق داری ،کاش میشد با بابات حرف بزنی قانعش کنی که برای دندون و این چیزا مثلا ماهی یه مبلغ کم و مشخصیی رو بتونی خرج کنی