2777
2789

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه و سال عالی پیش رو داشته باشین

خواستم اینجا باهاتون درد و دل کنم و نظرات خواهرانه تون بشنونم. من یه مشکل بزرگ دارم برای ازدواجم دارم و واقعا موندم که باید چیکار کنم و خیلی ناراحتم😢.

من تو یه خانواده مذهبی بزرگ شدم و خانوادم خیلی مذهبین و البته خودمم ادم مذهبیم ولی نسبت به پدر و مادرم خیلی کمتر. مشکلی که دارم اینه که میخوام با یه ادم مثل خودم ازدواج کنم من اهل نماز و روزه هستم ولی همچنان دختر شیطونیم به شدت اهل اهنگ ، ورزشکار،حتی رقص دوست دارم که شاید اونا حرام بدونن... اگه بخوام خودمو توصیف کنم یه دختر مذهبی روشن فکرم.

ولی خب خواستگارایی که دارم بر حسب خانوادم که به شدت مذهبین میان . مثلا موردی که الان دارم یه پسر فوق سالمه. از نظر ظاهر و استایل بد نیست. وقتی مادرم میشینن باهاشون صحبت میکنن میگن برای ما ایمااان خیلی مهمه ، رهبری مهمه که قبول داشته باشین و ...کلا بیشتر در این موارد

درسته برای منم مهمه طرف اهل نماز و روزه باشه ولی نه اونقدری که برای اونا مهمه.مثلا من قبل ایمان برام تعهد مهمه . قبل از یچیزای دینی و فلان برام ورزشکار بودن و استایل طرف مهمه چون خودم ورزشکارم و نصف بیشتر عمرم تو باشگاهه. اونوقت مامانم میگه اگه تو با کسی که مثلا بدنسازه ازدواج کنی اینا چون چشم دخترای زیادی توشونه بعدا به مشکل میخوری خیانت میکنن و... مثلا من حجاب قبول دارم ولی نه چادری سفت و سخت نیستم . مثلا طرف بمن میگه من فرصت ورزش کردن ندارم یا چیزی از ورزش هایی که من میکنم نمیدونه مثلا اونقدر ادم سالمیه که فکر کنم تاحالا با دختری صحبت نکرده مثلا لیست از اینترنت دانلود میکنه میاد ازم میپرسه و واقعا این حد از مثبت بودن بنظرم بمن نمیخوره 

من جواب منفی دادم ولی امشب مادرم برگشت بهم گفت همین کارو میکنی میمونی😔 

لطفا لایک نکنین مرسی💝

تو این دورو زمونه پسر سالم و خوب کم پیدا میشه اشتباه نکن

به حرف مادرت گوش کن

بانو... اگر کسی عشق شما ، مردشما را دزدید ،نگران نباش به این فکر کن که،                     "مردان واقعی هرگز دزدیده نمیشوند" مرد واقعی مردیاست که جز برای عاشقش برای هیچ ادم دیگه ای حتی کلام دوستت دارم را نیز نگفته باشد ، چه برسد که خام ادم دیگری شود! پس اگر عشقت را برد بگذار برود مرد واقعی نیست، و باور داشته باش مقایسه اورا از پای خواهد در اورد*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درک کردم صحبتات 

ولی باید با شخصی ازدواج کنی که همراهت باشه نه پشت سرت….

اینی که گفتی باعث استپ و در نهایت سرخوردگیت میشه

جواب ردت کاملا درست بوده

اما برای اینکه این چالش ریشه ای حل بشه، بهتره صادقانه ملاک ها و باورهات با خانواده ت در میون بگذاری 

شاید در یکسری موارد تجدید نظر کنند 

شوهر من بدنسازه.. بازوهاش اندازه کمر منه و مثلا روشن فکری ک تو میگی قرتی بازیه ب نظرم‌ ولی بعد از سه سال میگم کاش با ی مرد معمولی با قیافه و هیکل معمولی ولی با ایمان و خداشناس ازدواج میکردم.. شوهر من حتی نمازم نمیخونه اصلا اصلا به قیافه و هیکل توجه نکن.. مرد سالم دیدی بچسب.. من خودم بدک نیستم ولی متنفرم از اینکه شوهرم هرروز ک میره سرکار دخترا دورش میچرخن جلب توجه کنن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
نمیدونم چی بگم خب نظر و دل خودت مهمه

خودم 50 _50 ام اگه چند سال پیش بود مثل همه مورد هایی که داشتم و بنظرم بهتر تر از این بودن میگفتم نه. ولی چون سنم بالا رفته مثل قبل نمیتونم همه رو رد کنم. ولی دلم میخواد یه ادمی مثل خودم باشه نه این حجم از مثبت بودن نه اونوری😢

لطفا لایک نکنین مرسی💝
تو این دورو زمونه پسر سالم و خوب کم پیدا میشه اشتباه نکن به حرف مادرت گوش کن

اخه مامانم یجوری صحبت میکنه انگار خودش میخواد ازدواج کنه و همه چیزایی که برای خودش مهمه رو میگه . مثلا من برام خیلی مهمه طرفم مثل خودم اهل ورزش باشه اینقدری که من عااشق ورزشم و طرف اصلا ورزش نکنه برام قابل قبول نیست. از طرفی بهم میگه خدا قهرش میاد یه ادم بخاطر اینکه اینقدر مثبت و با ایمانه رد میکنی😔

لطفا لایک نکنین مرسی💝
اخه مامانم یجوری صحبت میکنه انگار خودش میخواد ازدواج کنه و همه چیزایی که برای خودش مهمه رو میگه . مث ...

من خیلی تعجب کردم که مادرت جات تصمیم میگیره 

باید تحلیل و قبول و رد فقط از طرف تو باشه

نزار بقیه به این میران برای زندگیت تصمیم بگیرن و دخالت کنن