سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه و سال عالی پیش رو داشته باشین
خواستم اینجا باهاتون درد و دل کنم و نظرات خواهرانه تون بشنونم. من یه مشکل بزرگ دارم برای ازدواجم دارم و واقعا موندم که باید چیکار کنم و خیلی ناراحتم😢.
من تو یه خانواده مذهبی بزرگ شدم و خانوادم خیلی مذهبین و البته خودمم ادم مذهبیم ولی نسبت به پدر و مادرم خیلی کمتر. مشکلی که دارم اینه که میخوام با یه ادم مثل خودم ازدواج کنم من اهل نماز و روزه هستم ولی همچنان دختر شیطونیم به شدت اهل اهنگ ، ورزشکار،حتی رقص دوست دارم که شاید اونا حرام بدونن... اگه بخوام خودمو توصیف کنم یه دختر مذهبی روشن فکرم.
ولی خب خواستگارایی که دارم بر حسب خانوادم که به شدت مذهبین میان . مثلا موردی که الان دارم یه پسر فوق سالمه. از نظر ظاهر و استایل بد نیست. وقتی مادرم میشینن باهاشون صحبت میکنن میگن برای ما ایمااان خیلی مهمه ، رهبری مهمه که قبول داشته باشین و ...کلا بیشتر در این موارد
درسته برای منم مهمه طرف اهل نماز و روزه باشه ولی نه اونقدری که برای اونا مهمه.مثلا من قبل ایمان برام تعهد مهمه . قبل از یچیزای دینی و فلان برام ورزشکار بودن و استایل طرف مهمه چون خودم ورزشکارم و نصف بیشتر عمرم تو باشگاهه. اونوقت مامانم میگه اگه تو با کسی که مثلا بدنسازه ازدواج کنی اینا چون چشم دخترای زیادی توشونه بعدا به مشکل میخوری خیانت میکنن و... مثلا من حجاب قبول دارم ولی نه چادری سفت و سخت نیستم . مثلا طرف بمن میگه من فرصت ورزش کردن ندارم یا چیزی از ورزش هایی که من میکنم نمیدونه مثلا اونقدر ادم سالمیه که فکر کنم تاحالا با دختری صحبت نکرده مثلا لیست از اینترنت دانلود میکنه میاد ازم میپرسه و واقعا این حد از مثبت بودن بنظرم بمن نمیخوره
من جواب منفی دادم ولی امشب مادرم برگشت بهم گفت همین کارو میکنی میمونی😔