بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من این قانون نمیدونستم واس کار تو مرکز بقیه باید دومقطع خونده باشم الان ترم یک ارشد بالینی ام دودلم انصراف بدم کنکور تجربی شرکت کنم یا نه .مشاورم خودش دانشجوی دندونپزشکیه میگ انصراف بده بکوب بخون واس تجربی میترسم پشیمون بشم نتونم
من این قانون نمیدونستم واس کار تو مرکز بقیه باید دومقطع خونده باشم الان ترم یک ارشد بالینی ام دودلم ...
از الان بکوب هم بخونی نمیشه من رفتم تاپیک قبلیت
منم دقیقا مثل خودتم منم همش تو فکر تجربی و دکتر شدن بودم رفتم اول مهر کتاب خریدم ولی هیچی نخوندم چون حوصله نیست دیگه خدایی با اینکه دوست دارم کتابها رو
نه عزیزم ولی پرسیدم از یک دکتر روانشناس که مشاور هم بود بهش گفتم سردرگمم دقیقا مثل خودت به چند تا راه فکر کردم میخواستم منم ارشد روانشناسی بگیرم بعدش هم دکترا بهش گفتم زبان برم یا روانشناسی گفت ببین توی شهرت کدوم رشته بیشتر به درد میخوره بعد گفت اگه بخوای میتونی با ارشد روان مهد کودک بزنی اگه بخوای توی مرکز باشی باید دکترا هم بگیری و ... وگرنه باید لیسانس رو از اول روانشناسی بخونی بعد ارشد که سنم خیلی زیاد میشد دیگه
از الان بکوب هم بخونی نمیشه من رفتم تاپیک قبلیت منم دقیقا مثل خودتم منم همش تو فکر تجر ...
ن فامیله فقط ب چنتا از فامیلا مشاوره میده پول نمیگیره ازمون یا هرچی خودمون بهش بدیم بعنوان هدیه.من خیلی سبز خریدم دوماه منابع خوندم ازم تست گرفت قلمچی رو .گفت استعداد داری میتونی روزانه بیاری .خودم ترس دارم .میترسم ارشد ول کنم بعد اونو نتونم قبول بشم پشیمون بشم.ولی خب من دوم دبیرستان حتی واس المپیاد فیزیک مدرسمون انتخاب شدم ینی بخونم میتونم ولی الان سنم رفته بالا بیکارم ترس از شکست دارم