2777
2789
عنوان

خوزستانی ها اهوازیها بدوید +'لینک

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست
کلاسمون کوچک ترین کلاس بود و کلاس های دیگ هم بود  این یک ویروسه و ممکنه هرگز تمام نشه تا کی با ...

شما مبتلا نشدی یا درحدی نبوده ک حالت بد باشه واقعا بیماری خطرناکیه حالا اون ۲۰نفر بیمارنشدن نمیشه گفت همه همینن ک

کلاسمون کوچک ترین کلاس بود و کلاس های دیگ هم بود  این یک ویروسه و ممکنه هرگز تمام نشه تا کی با ...

ممنون عزیزم  ولی حداقل با یه راهکار درست و منطقی برای دبستانیها  وبا یک گروهبتدی درست   شما حتما دبیرستانی یا راهنمایی هستید که مطمئنن درکتون بالاتر از یه کودک دبستاتیه توی  یک  کلاس ۴۰ نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مبتلا نشدی یا درحدی نبوده ک حالت بد باشه واقعا بیماری خطرناکیه حالا اون ۲۰نفر بیمارنشدن نمیشه گف ...

ن تنها اون بیست نفر بلکه کل مدرسه 

حتی خود مدیر هم گاها با ماسک پایین با ما درارتباط بود 

کرونا بله بده خودم ب شخصه ۳ بار گرفتم‌اخرین بارم‌توی دوره امیکرون بود ک از مادربزرگم گرفتم

اما خب تا کی باید خودمون  و ب اسم قرنطینه توی خونه مخفی کنیم؟

تا کی ترسش و داشته باشیم

؟بلاخره ک‌باید با شرایط وفق بشیم همونجور ک با سایر ویروس ها کنار اومدیم

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
ممنون عزیزم  ولی حداقل با یه راهکار درست و منطقی برای دبستانیها  وبا یک گروهبتدی درست &nbs ...

سال اخر دبیرستانم ولی میگم ک اصلا رعایت نمیکردیم مثل قبل کرونا بودیم خودم هفته اول با دوتا ماسک و الکل اصل میرفتم این اواخر بدون ماسک میرفتم و نهایت دستمو ی اب ساده بزنم 

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
سال اخر دبیرستانم ولی میگم ک اصلا رعایت نمیکردیم مثل قبل کرونا بودیم خودم هفته اول با دوتا ماسک و ال ...

اینکه شما مریض نشدید یا مدرستون مریض نشد  که انشاالله هیچ وقت مریض نشید  دلیل نمیشه اینو به کل مردم جامعه تعمیم بدیم پس چند وقت پیش که نقشه قرمز شد چی بود ؟ اینهمه واکسن زده میمیرن چیه؟ 

معلم دخترم از همکارش گرفت  در صورتیکه مدارس غیر حضوری بود  بیچاره تا یکماه درگیر این مریضی بود حالا بچه های با جثه ضعیف تر چکار کنن  و  واکسنم نزدن اکثریتشون

اینکه شما مریض نشدید یا مدرستون مریض نشد  که انشاالله هیچ وقت مریض نشید  دلیل نمیشه اینو ب ...

ببین گلم بلمثال من و مدرسم مریض نشدیم 

من توی همون دوره رفتم بیمارستان 

اورژانس خالی بود بخدا کلا س یا چهار مورد بودیم ک تصادفی بودیم

بخدا این اخبار جز واهمه هیچی ب ادم نمیده من بدون ماسک هم مسافرت رفتم هم‌توی جمعیت رفتم خداروشکر ی مورد کرونا ن برای خودم ن خانواده ن اطرافیانم ‌اتفاق افتاده

من جزو خانواده ای هستم ک دوسال خودمون و ب اسم قرنطینه زندانی کردیم‌توی خونه 

از همه بدتر رعایت میکردیم‌کلی استرس داشتیم هرکی میومد خونمون شک میکردیم‌از نظر روانی خیلی بهمون فشار اومده بود 

از وقتی رفتم مدرسه هفته دوم سومش 

تازه فهمیدم‌توی این دوسال کجا بودیم ما 

بعد دوسال تازه داریم‌زندگی میکنیم ترسمون ریخته 

ن تنها اون بیست نفر بلکه کل مدرسه  حتی خود مدیر هم گاها با ماسک پایین با ما درارتباط بود  ...

یکم منطقی صحبت کنید یعنی چون شما مبتلا نشدید هیشکی نشده بعد شما امارکل بچه های مدرسه دستتونه خیلی عجیبه