حالم بده. شوهرم و دوستش بهم ویس میدادن دوستش برگشت گفت نزدیک خونه دوست دخترت تو گذشته شوهرم بعدش سریع ویس و قط کرد. چ واکنشی نشون بدم؟ من فقط سکوت کردم و حالم بهم میخوره ازش چکارکنم؟
غلط کرده دوستش چه پرو نزار شوهرت با اینا بگرده دوتا دوست حسابی خیلی بهتر از صدتا دوست الکیه واسه خودت میگم عزیزم بروش نیار که پرو تر میشه ولی هرطو شده دوستشو سرجاش بشون
خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری
قلبم درد گرفت .پیش خانوادم بودم ویس و بازکرد نمیتونم توروی خانوادم نگا کنم
چرا؟مگه این رابطه مال زمانیکه باتو بوده که ازخانواده ات خجالت میکشی؟داری چیزی رو که هنوز مشکل نیست تبدیل به بحران میکنی!حالت رو میفهمم چون تجربه شو دارم پس ادامه نده فعلا خودت رو کنترل کن تابدترنشده!
نمیتونه بخوابه اونم حالش گرفته شد انتظار نداشت اصلا
نه کلا اخلاق اینا شوهرت خوبه ؟ اگه خوبه اصلا گیر نده بهش
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌