2777
2789
عنوان

تو این شرایط چ برخوردی داشته باشم کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال بدی دارم دست خودم نیست ناراحتم 

مشکل خودتی عزیزم هرکاری کنی نمیتونی ذهن آدمهارو کنترل کنی!به خودت احترام بذار متین باش.هرعکس العمل تندی دقیقا ذهن شوهرت رو میبره اونجایی که نمیخوای!

غلط کرده دوستش چه پرو نزار شوهرت با اینا بگرده دوتا دوست حسابی خیلی بهتر از صدتا دوست الکیه واسه خودت میگم عزیزم بروش نیار که پرو تر میشه ولی هرطو شده دوستشو سرجاش بشون

خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری
قلبم درد گرفت .پیش خانوادم بودم ویس و بازکرد نمیتونم توروی خانوادم نگا کنم

چرا؟مگه این رابطه مال زمانیکه باتو بوده که ازخانواده ات خجالت میکشی؟داری چیزی رو که هنوز مشکل نیست تبدیل به بحران میکنی!حالت رو میفهمم چون تجربه شو دارم پس ادامه نده فعلا خودت رو کنترل کن تابدترنشده!

نمیتونه بخوابه اونم حالش گرفته شد انتظار نداشت اصلا

نه کلا اخلاق اینا شوهرت خوبه ؟ اگه خوبه اصلا گیر نده بهش 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
اخلاقش متوسط گاهی خوبه گاهی سخت گیر و آزار دهنده

خدارپشکر بد میشه اوقاتتون تلخ نکنید  سعی کن آرامش بینتون زیاد کنید

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌