2777
2789
عزیزم خداحفظشون کنه .منم دوس دارم۵تا بچه داشته باشم به یکی و دوتا راضی نیستم.بقیه بچه هاتم پسرن؟

ممنون عزیزم دوتا پسر دارم یه دختر 

بنده خدادخترم هی گفت چرا من آجی ندارم برام آجی بیار 

قسمت نشد 😄 

کار خوبی میکنی اگه حوصله بچه داری بیار

بعد دو هفته بعدش که رفتی چند هفته بودی؟الان به نظرت من چندم برم مشخصه؟

۱۴ هفته و پنج روز اینا بودم...

شما هم ۱۴ هفته تمام برو...یعنی وارد ۱۵ هفته شدی...دیگه مشخصه اون موقع...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم دوتا پسر دارم یه دختر  بنده خدادخترم هی گفت چرا من آجی ندارم برام آجی بیار  ...

عزیزززززم.ان شاالله بچه بعدیتون دختر باشه که اونم از تنهایی دربیاد

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
۱۴ هفته و پنج روز اینا بودم... شما هم ۱۴ هفته تمام برو...یعنی وارد ۱۵ هفته شدی...دیگه مشخصه اون موق ...

باشه عزیزم.ممنون که وقت گذاشتی.لطف کردی

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
باشه عزیزم.ممنون که وقت گذاشتی.لطف کردی

خواهش میکنم گلم

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
شما از رو سونو قلب میتونین جنسیتو تشخیص بدین؟

اگه جای جنین خوب باشه،طبق نظریه رمزی میشه حدس زد...

پس ببنین میتونین مال منو تشخیص بدین چیه

گلم من از سونوی ان تی متوجه نمیشم...

سونوی قلب واسه چند هفتگیه؟شکمی هست یا واژینال؟

باید زیر ۸ هفته باشه تا دقیقتر مشخص بشه...

به نظرم دختره...البته بگم که احتمال خطا هم هست...

سونو ۸هفته و ۶روزه

سونو شکمیه؟

احتمالا دختر باشه...

ان شاءالله اول سالم باشه بعدم جنسیت دلخواهت🌹