2789

سلام 

من چهارمین بچه ام را باردارم.

سه تا قبلی سزارین بودم

الان دلم یک بیمارستانی میخواهد که هم مثل سعدی موقع عمل مرا لخت کامل نکنند و هم تمیز و مرتب باشد و هم اینکه دکتر بهم سوند نزند...

یعنی این دو مورد از همین ابتدای بارداری مساله من است.

میخوام دکترم را با توجه به شرایط بیمارستان انتخاب کنم.

لطفا اگر راهنمایی خوبی دارید بفرمایید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منظورت ازسوزن چیه یعنی میخوای بی حسی نباشه سزارینت؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

من زهرای مرضیه بودم لختم نکردن کامل...عجب بیمارستانی بود بسیار خلوت وتمیز و خیلی بهتراز یسری خصوصیا بود..البته نیمه خصوصیه...اتاق خصوصیای تمیزوخوبی ام داره

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

من دمترم طاهره نصر اصفهانی هست کیلینیک خانواده هست و شریعتی خیلی با خدا و مومن هم هست فک نمیکنم اینکار رو انجام بده میگن دستش هم خیلی خوبع

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
سوند نه سوزن.. من نمیخوام سوند بگذارند چون تا یکی دوماه بعدش سوزش مجاری ادرار میگیرم

اهان خب عزیزم هردکتری روانتخاب کردی بایدقبلش بهش بگی..اماخب چجوری پس میخوای دستشویی کنی وقتی تاچندساعت نمیتونی بری دستشویی؟

من زهرای مرضیه بودم لختم نکردن کامل...عجب بیمارستانی بود بسیار خلوت وتمیز و خیلی بهتراز یسری خصوصیا ...

از دوستام ناراضی بودن از بیمارستان زهرای مرضیه

من اولیم را صدوقی بودم

یک پارچه جراحی روی بدنم انداختن که فقط قسمت شکم باز بود..

اما سعدی نیم تن پایین لخت بودم و خیلی حس بدی قبل زایمان داشتم. چن تا دکتر مرد و ... بالای سرم بودن

همش میگفتم بیهوش بشم نبینم این صحنه را

اهان خب عزیزم هردکتری روانتخاب کردی بایدقبلش بهش بگی..اماخب چجوری پس میخوای دستشویی کنی وقتی تاچندسا ...

من از همون اول پا میشم دستشوییمو میرم

انقدر که از سوند بدم میاد

اهان خب عزیزم هردکتری روانتخاب کردی بایدقبلش بهش بگی..اماخب چجوری پس میخوای دستشویی کنی وقتی تاچندسا ...

امیدوارم دکترم قبول کنه

سر سومی هر چی گفتم قبول نکرد

برای همین یک دکتر جدید میخوام برم