2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر بارداری چه دوران خوبی بود چقدر ویار اب داشتم روزی ده تا لیوان اب میخوردم چقدر دلم واسه زایمانم تنگ شده🤗

از این روزا نهایت لذتو ببر که نی نی به دنیا بیاد یه خواب راحت نداری

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
یادش بخیر بارداری چه دوران خوبی بود چقدر ویار اب داشتم روزی ده تا لیوان اب میخوردم چقدر دلم واسه زای ...

واقعا ؟😍 اون بیاد من حاضرم بیداری بکشم 😍😁

شما نینیتون چی بود؟ اولین حرکتش چه مدلی بود؟ ینی مث چی بود؟ من نمیدونم باید منتظر چی باشم 😫 

خدایا شکرت💜
😍 کاش منم زودتر حسش کنم ، چجوری بود مثلا؟

وای فداش بشم لگد کوچولو میزد بعصی وقتها چندتا پشت هم.کم کم دستاشم میزد.یچیز شیرین بخور به چپ بخواب دست بکش رو شکمت باانگشتت بزن رو شکمت .کم کم متوجه میشی.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
واقعا ؟😍 اون بیاد من حاضرم بیداری بکشم 😍😁 شما نینیتون چی بود؟ اولین حرکتش چه مدلی بود؟ ینی مث چی ...

پسر عزیزم

انگار یه چیزی تو شکمم پیچ میخورد اولاش تکوناش خیلی کمه و به سختی میشه فهمید اما ماه های اخر دیگه با تکونای نی نی از خواب بیدار میشی خیلی حس خوبیه خیلیییی انشالله همه خانما این لحظه رو تجربه کنن انشالله نی نی شمام به سلامتی بیاد بغلت

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
وای فداش بشم لگد کوچولو میزد بعصی وقتها چندتا پشت هم.کم کم دستاشم میزد.یچیز شیرین بخور به چپ بخواب د ...

الهی بگردم 😍😍😍😍😍 چقدرررر بانمک تعریف کردی دلم خواس زودتر تکوناشو 😫😙

خدایا شکرت💜
الهی بگردم 😍😍😍😍😍 چقدرررر بانمک تعریف کردی دلم خواس زودتر تکوناشو 😫😙

ازاینجا به بعد روزای شیرین بارداریته.خیلی قشنگه.اخراش یکم سخت میشه.ماه بعد وقتی لگد بزنه قشنگ شکمت میپره بالا

پسر عزیزم انگار یه چیزی تو شکمم پیچ میخورد اولاش تکوناش خیلی کمه و به سختی میشه فهمید اما ماه های ا ...

مرسی عزیزدلم 😍

خدا واست حفظش کنه ، ممنون بابت توضیح کاملت 💜

خدایا شکرت💜
ازاینجا به بعد روزای شیرین بارداریته.خیلی قشنگه.اخراش یکم سخت میشه.ماه بعد وقتی لگد بزنه قشنگ شکمت م ...

وای منکه قش کردم براش 😂😂 انشاالله که همه نی نی ها سالمو سلامت بیان بغل ماماناشون ، نی نی منم همینطور ، 

مرسی عزیزم بابت حرفای شیرینت 😍

خدایا شکرت💜
وای منکه قش کردم براش 😂😂 انشاالله که همه نی نی ها سالمو سلامت بیان بغل ماماناشون ، نی نی منم همینط ...

وای من باگوشیم اهنگ لالایی میذاشتم باهاش حرف میزدم.اواخر وقتی میگفتم کجایی نیستی یه تکونی بخور لگد میزد.وقتی دنیا اومد همون اهنگ لالایی میذاشتم میخندید.باداری هفته به هفته دانلود کن فیلمش ببین