2777
2789

عذر می‌خوام اما شما موهای پایین تنه تونو با چی میزنین  ب غیر لیزر اینا

من خدم با ژیلت میزدم دونه میزد 

بازم ببخشید!

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 

ژیلت تیرگی میده..فقط پودر نوبر استفاده کن

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ژیلت چاره دیگه ای ندارم از لیزر و اپیلاسیونم میترسم

شما ژیلت میزنین دانه نمیزد !؟

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
من نوره میذارم.عالیه 

ولی بوی گوگرد کل حمومو میگیره وقتی هم میای بیرون بوش تو خونه پخش میشه 

منم یه بار کل بدنمو باهاش زدم عالی بود ولی خانوادم اعتراض کردن گفتن این چه بوییه اه اه 

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز
ولی بوی گوگرد کل حمومو میگیره وقتی هم میای بیرون بوش تو خونه پخش میشه  منم یه بار کل بدنمو باه ...

ببخشید موهای تنتون زبر و کرکی نمیشه؟؟ 

من چون ببخشید شکمم مو دارع گفتم اگ میشه بزنم

روشن میکنه  زخیم نمیشن موها  بعد چند وقت میان؟

بستگی به جنس موها داده

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
بستگی به جنس موها داده

من با ژیلت میزنم موهای پا مو یخوره تیز میشه 

میشه استفاده کنم!