2777
2789

سلام خانوما 

حدودا هفت هشت ماهی میشه اقدامیم بطور جدی 

این ماه لتروزول خوردم ولی خب رفتیم مسافرت و ... توفکر بارداری نبودم ینی زیاد امید نداشتم حتی امپول لتروزول روهم نزدم 

امروز روز سوم تاخیر بیبی چکم زیر ده ثانیه مثبت شد مارک viere

اصلا باورم نمیشه اخه یکبار بیبی چک وندفو برام مثبت کاذب شده 

علائمم زیاد ندارم زیر شکمم یکم درد میکنه با کمر درد 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا فرایند بارداری همینه 

هر وقت که رها کنی جذب میشه منم همون ماهی که کلا تو قیدش نبودم و ولش کرده بودم باردار شدم

مبارکه گلم به سلامتی 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
دقیقا فرایند بارداری همینه  هر وقت که رها کنی جذب میشه منم همون ماهی که کلا تو قیدش نبودم و ول ...

وای میترسم منفی باشه . زنگ زدم شوهرم سرکار بود الان گفت میام بریم ازمایشگاه خدا کنه درست باشه

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
مبارکه عزیزم ،دقیقا زمانی که بیخیال بچه بشی و به فکرش نباشی خودش میاد..  منم ماهی ک اصلا فکرشو ...

من میترسم بیبی چک بزنم و مثبت بشه. مسافرتم بودم 🤣 البته بچه نمیخام. میترسم مثبت بشه. ۹ روز تاخیر دارم