2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنین😭

67 بازدید | 9 پست

یه سالی میشه که اینطوری شدم یه دفعه بعضی جاهای بدم داغ میشه بد پر از کهیر میشه انقد خارش میده که حد نداره حتی بعغی وقتا لبام یا جاهای دیگم ورم میکنه انگار که چند تا زنبور نیشم زدن چند بار رفتم دکتر پوست ولی خوب نشدم بنظرتون کدوم دکتر برم دکتر الرژی برم

کدوم شهری اسی تا بت دمتر معرفی کنیم

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو دکتر طب سنتی یا برودکتر بیماری های عفونی و گرمسیری

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
تهران کدوم دکترش خوبه خوب میشم

دکتر خوب زیاده باید بگردی تحقیق کنی 

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏