2777
2789

مثلا شده که وقتایی که از دست بقیه خیلی عصبانی هستید بخواید یه کاری بکنید که خودتونم اذیت بشید؟

مثلا من وقتی خیلی عصبانیم میرم رو زمین میخوابم نه رو تخت یا رومو چیزی نمیندازم که تا صبح سردم بشه یا مثلا چند وقت پیش خیلی عصبانی شدم برداشتم موهامو پسرونه کوتاه کردم

یا مثلا قرار بوده جایی بریم که بهم خوش بگذره اون جارو نمیرم دیگه

یه جورایی فکر میکنم اگه این اذیتارو به خودم بکنم آروم تر میشم

به نظرتون من مشکل دارم؟

یا طبیعیه شمام ازین کارا میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای این کارها  لاک بزن 

یا توی خونه آرایش کن 

یا سریع برو متن های خنده دار بخون 

کلا توی دین هم به فروبردن خشم خیلی توصیه شده 

اگه شرایطش رو داشتی برو بیرون قدم بزن و ذکر بگو 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
طبیعی نیست. خودآزاری داری. حتما با مشاور صحبت کن تا حاد نشه

نه آخه در حد آسیب رسوندن نیست

فکر میکنم وقتی عصبانی هستم باید یجوری اذیت بشم تا شاید طرف مقابلمم پشیمون بشه از کارش و اونم زجر بکشه

من قبلنا باکلاس بودم عصبی میشدم هیچی بروز نمیدادم با موزیک بیکلام ریلکس میکردم یا متن مینوشتم یا میرفتم توحیاط ب اسمون نگا میکردم اما الان وحشی شدم داد و بیداد میکنم حتی ممکنه حمله کنم ب طرف🥲😂 خودت دیگ فکر کرن چی کشیدم ب این سطح رسیدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دست خودم نیست ولی عصبی میشم هیستریک وار میخندم در حدی که طرف میگه غلط کردموآرووووم😐😂 موهااامم ...

مث جوکر!! گرخیدم😶😅

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هیچی نمیگم، هندزفری میذارم با صدای بلند 

جدیدا اینکارو میکنم البته 

خوبه، بهتر جواب داده 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

ولی الان که فکرشو میکنم میگم انگار لجبازی میکنم با خودم مثل بچه ها که قهر میکنن مثلا غذا نمیخورن

منم یه همچین جوریم با کارای بچه گونه میخوام مشکلو حل کنم

فکر کنم مشکل ازینه که مهارت حل مسئله ندارم