2777
2789
عنوان

یه کلیپ توشی شوهرم دیدم کمکم کنین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 30 پست
دواز جونت..عوص نشده همسرت غداش و خوابش ؟ روب راهه؟

نه مثل همیشه هستش 

استرس و دلشوره داره نابودم میکنه اشوب افتاده تودلم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباساش بو نمیده؟ یه وقتایی‌اگه خیلی محبت کنه و وراجی کنه بعدش دوباره به حالت عادی برگرده مشکوکه که ...

ما خونمون شهرغریبه من بخاطر عید اومدم شهرستان 

شوهرمم مارو آورد خونه مامانم چن روز دیگه برگشت سرکارش 

امروز اومد

لباساش بوی عرق تند میداد 

رفتاراشم نرماله چیز غیر طبیعی ازش ندیدم امروز

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
انشالله ک چیزی نیست صبر کن فعلا

میخوام موضوع رو به داداشم بگم 

نظرتون چیه 

چن روز دیگه میخوایم بریم خونمون که شهر غریب هستش 

من با این حال چجوری برم😭

وای توروخدا 😭😭😭 ینی منظورش چی بود ازاین حرف

والا اینایی که مواد مصرف میکنن کنارش هم چایی پر رنگ میخورن تا مواد تو بدنشون باز شه یا شیره ی مواد رو داخل چای حل میکنن و میخورن 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
ما خونمون شهرغریبه من بخاطر عید اومدم شهرستان  شوهرمم مارو آورد خونه مامانم چن روز دیگه برگشت ...

انشاءالله که چیزی نیست

تو هم نگران نباش ودی فعلا یه سر سنگین باش بترسه ازین جور کارا

بدونه راحت کنار نمیایی اگه خدای نکرده بره سمتشون

من روزای سختیو گذروندم... امیدوارم هیچ زنی تجربه نکنه

⚘خدایا شکرت❣
انشاءالله که چیزی نیست تو هم نگران نباش ودی فعلا یه سر سنگین باش بترسه ازین جور کارا بدونه راحت کن ...

بهش گفتم چرا تو شرکت ادم معتاد راه دادن مگه بی درو پیکره 

میدونی چیکارکرد؟؟ 

مثل سگ کتکم زد😭😭😭😭😭 

توروخدا بگو چیکارکنم 

خونه مادرشوهرم بودیم جلو مادرشوهرم زیر پاش داش لهم میکرد به قران مجید نشسته بود روم با جفت دستاش داشت خفم میکرد

وسایلمو جمع کردم بیام میگف بشین ننش میگف بزار بره ولش کن با دوتا بچه نمیتونه طلاق بگیره 

زنگ زدم داداشم اومد دنبالم اوندم خونه مامانم😭

توروخدا بگو چیکاکنم 

موضوع رو به بابام گفتم گف من میدونم و اون به چه حقی دست روت بلند کرده 

بهش گفتم چرا تو شرکت ادم معتاد راه دادن مگه بی درو پیکره  میدونی چیکارکرد؟؟  مثل سگ کتکم ...

یا خداااا🥺

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات🥺

چطور‌تونست دست روت بلند کنه‌..حسم میگه خودشم مشغول بوده که اینجوری میخاد گارد بگیره تو نتونی چیزی بگی

شوهر یه مریضیو بهونه کرده داشت منو گولم میزد که بزار سه روزو تریاک‌بکشم..مادرش اومده بود دیدنش شکایتشو کردم اونم‌دعواش‌کرد

مادرشوهرت دیگه چه آدمیه که گذاشته تورو اونجا کتک‌بزنه😢

خیلی تعجب‌کردم عزیزم خدا بهت آرامش بده

ازین کارش اصلا راحت نگذریا

خوب کردی به بابات گفتی بدونه بی کس و کار نیستی

⚘خدایا شکرت❣
یا خداااا🥺 عزیزم خیلی ناراحت شدم برات🥺 چطور‌تونست دست روت بلند کنه‌..حسم میگه خودشم مشغول بوده ک ...

لطف کردی زهرا جان

بخدا خیلی داغونم 

مامانم و بابام وداداشم صب زود بچه هارو برداشتن بردن دادن به خودش 

کلی حرف بارش کردن 

داداشم میگف اون آدمی که تا الان دیدیم نبود خیلی گردن کلفتی کرد بهمون به بابام میگف دخترتو زدم خوبکاری کردم به کسی مربوط نیس

مامانم رف به دامادشون که پسرخالشونم میشه گفت 

زنگ زد به داییش گفت 

قراره داییش بیاد خونمون صحبت کنن

توروخدا برام دعا کن حالم اصلا دیدن نداره😭

پیگیرباش

مامانم اینا بچه هامو بردن دادن به خودشون 

قراره داییش اینا بیا خونمون

محاله کوتاه بیام شده طلاق میگیرم ولی کوتاه نمیام

لطف کردی زهرا جان بخدا خیلی داغونم  مامانم و بابام وداداشم صب زود بچه هارو برداشتن بردن ...

فدات شم‌ عزیزم🥺

انشاءالله درست میشه

بابات نگفت غلط کردی‌دخترمو زدی؟

به غلط کردن میوفته ببین

خودتو اذیت نکن..خدارو شکر خونوادت حمایتت میکنن

اونم میشونن سر جاش دیگه ازین غلطا نکنه

اصلا خودتو به خاطر این آدم ناراحت نکنیا عزیزم

خدای نکرده مریض میشی...

انشاءالله همه چی درست میشه..ذکر بگو دعا کن آرامش داشته باشه اوضاع خوب میشه انشاءالله

⚘خدایا شکرت❣