2777
2789

چند روز دیگه پریود میشم ،احتمال بارداری هس؟

فقط چهل روزگی دخترم تا ۴/۵روز خونریزی داشتم که فک کنم پریود بود حالا الان همین روزا باید پریود بشم ،کی میشم خیلی نگرانممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرمیدی گلم نگران نباش یکم دیروزود میشه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
خداکنه . خواب و خوراک ندارم سر این قضیه

ولی خیلی مواظب باش من تا شیش ماه که قشنگ شیردهی داشتم خداروشکر نشدم با اینکه یکی دوبارک*ا*ندوم پاره شده بود بعد ازینکه شیر دهیم کمتر شد دخترم نه ماهش شد باردار شدم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
منم بچم دوماهشه  یه بار کلا رابطه داشتیم تو این مدت ولی شوهرم گفت باردار نمیشی و.... خیلی نگر ...

شمام قرص خوردی منم این مدت اینقدر درگیری داشتم اولین بار بود شوهرم هم میگف نخور قرص ولی به خاطر این که خیالم راحت بشه برام گرفت

اره خیلی باید احتیاط کنی کلا خیلی مهمه دوتا روش جلوگیری داشته باش حتما  زعفرون بخور تا زود پری ...

اره سر ۲۴ ساعت قرص خوردم ،زعفرون غلیظم صبح خوردم

یه حالتایی از پریود دارم حالا نمیدونم از استرسمه یا پریود یا ..