2777
2789

اگر مثلا بچتون در حین بازی با بچه های دیگه به دلیل یک مسئله ای مثل ماه گرفتگی، یا خال بزرگ یا از این دست چیزا مسخره بشه، از قبل چجوری آمادش میکنین که بتونه بدون کاهش اعتماد به نفس از خودش دفاع کنه؟ 

به نظرم بی تفاوت بودن بهشون بهترین گزینس

چون لچه های تخسی هستن که بفهمن روچیزی حساسیت وجود داره گیر سه پیچ میدن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

به نظرم بی تفاوت بودن بهشون بهترین گزینس چون لچه های تخسی هستن که بفهمن روچیزی حساسیت وجود داره گیر ...

اره راس میگه دقیقا بی تفاوتی رو بهش یاد بده بگو اصلا انگار که نشنیدی 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونم که بچه های زیادی از اذیت کردن لذت می برن و متاسفانه خیلی تاثیر نداره ادب کردنشون. برای همین خودم یک حصار می کشم دور بچم و همیشه بهش از بدی انسان ها و طبیعت و بیولوژی گفتم. چند تا مرغ رو کنار هم بذاری چی میشه؟ معمولا یک سلسله مراتب تشکیل میدن و مرغی که کمی فرق داره رو نوک می زنن

این همون کاریه که آدما می کنن. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

اره راس میگه دقیقا بی تفاوتی رو بهش یاد بده بگو اصلا انگار که نشنیدی 

آخه اینجوری توی روحیش اثر میزاره بالاخره..‌.بخصوص بچه چهار پنج ساله شاید خیلی نتونه بی تفاوت باشه...ولی این هم پیشنهادی که بهش فکر میکنم. ممنونم.

اگر جایی که با لباس میشه پوشوند بهتره با لباس بپوشونی 

اگر رو صورته یادش بده که فرشته ها منو بوس کردن 

و خودش دوست داشته باشه 

هر جوری که هست زیباست اون وقت حرف بقیه براش اهمیت نداره 

دختر من تازه عینکی شده به قدری براش غش و ضعف کردیم که چقدر خوشگل شدی الان از چشاش بر نمیداره

قبلا نگران بود مسخره اش کنند 

هنوز نرفته مدرسه ولی میدونم خودش خیلی عینکش دوست داره و تاثیری روش نمیزاره 

و یا کفش طبی که میپوشید بهش گفته بودم کفشای تو از همه گرون ترن هر کسی چیزی گفت بگو مال من چون خیلی گرونن و بهترن 

نزار هیچ وقت حس بدی دلشته باشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......