2777
2789
چی بگم 😔

عزیزم میدونم شاید اونقدر ب جایی رسیدی ک کم اوردی ولی باور کن منم تفریح نمیرم ۵ سال هست مسافرت نرفتم شوهرمم پاکار نیست ولی اونقدر ضعیف نشدم ک حسرت زندگی این 💩اقا رو بخورم

ان شالله خدا در خوشبختیو ب روت باز کنه و هروز خوش باشی تا حسرت زندگی ادمای بدبختو نخوری

بخدا اینا خیلی بدبخت و بی خاصیتن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

ولی انصافا اینستاگرام پرررررر از بلاگراییه که شونصد مدل مسافرت و مهمونی و تفریح دارن، آخه علی شکارچی و زناش؟؟؟؟ آدم قحطی اومده برای حسرت خوردن؟؟؟

اخه چرا😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میدونم شاید اونقدر ب جایی رسیدی ک کم اوردی ولی باور کن منم تفریح نمیرم ۵ سال هست مسافرت نرفتم ...

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگ اره زندگی خیلی واسم سخت شده براهمون یخورده غبطه خوردم انشالله شماهم همیشه شاد و خوشحال باشین 😘

ممنون عزیزم بابت حرفای قشنگ اره زندگی خیلی واسم سخت شده براهمون یخورده غبطه خوردم انشالله شماهم همیش ...

ممنون عزیزم از خدا میخوام اینقدر خوشبخت شی که ب جای حسرت بقیه غبطه زندگی شما رو بخورند🤲🌹🌹

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا