2777
2789

من خیلی عصبی میشممم خیلی وحشتناک اونقد ک بعضی وقتا اگه عصبانیتمو خالی نکنم بدنمم محکم دز داخل مث قلب میزنه مثلا الان فرش ی گوشش داره جمع میشه من انقد رو مخمه نفسم بالا نمیادد  میدونم درک نمیشه کرد ب جز دارو درمتنی ک ۳ ساله دارم انجام میدم کسی روشی بلده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک من دارمممم داره از درون نابودم میکنهه

منم اذیت میشم نابودشدم یاوسواس سرطان دلرم یاایدز یاهپاتیت اه

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
وسواس فکری فقط ترس از دست دادن قرینه واینکه ی زمانی ی چیزی میره رومخم دیگ۵ تااز فکرش دربیام چند هفته ...

😢دقیقا ادم‌نمیتونه زندگی کنه وهیچی از زندگی عادی نمیفهمه 

انقدر دلم میخاست وسواس منظم بودن و تمیزی داشتم انگیزه بود برای ادامه حیات الان فقط لش میکنم میخورم میخابم هووف

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
خیلی بدهه درکت میکنمممم

جالب اینه میشینیم‌نت علائم میزنم دنبال علائم میگردم توبدنم 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜