2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین فیلم زایمان طبیعی😷😷

1262 بازدید | 19 پست

https://youtu.be/VHcej771Afg

با ف*یلتر شکن بزنین رو لینک از وسطای ویدیو زایمان رو نشون میده کامل

چقد ترسناک و در عین حال قشنگه

منکه وسطش فک میکردم بچه خفه میشه فقط پیشونیش بیرون بود😑😑

شما زایمانتون طبیعی بود یا سزارین؟

اگ هنوز زایمان نکردین انتخابتون کدومه و چرا

بیاین راجبش حرف بزنیم 

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂

چرا میخندیی

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

یکی از قشنگ ترین لحظات زندگی ی مادر ازنظر من همینه

زایمان و دردی که بعدش بچشو بغل میگیره

من هزار بار برگردم عقب فقط طبیعی

دوبار زایمان طبیعی داشتم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من طبیعی بودم دوبار و لذتش این زایمان رو با دنیاعوض نمیکنم میدونم افتخار نداره ولی خیلی خوبه

افتخار داره خیلی شجاعت میخواد این انتخاب ~_~🤍🌱

اول تصمیمم به طبیعی بود ولی الان میخوام برم سزارین اختیاری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من هم طبیعی آوردم هم سزارین .فیلم سزارین یبار دیدم نزدیک بود بمیرم از ترس

شما که تجربه دوتاش داشتی کدوم بهتر بود؟ مامانم تجربه دوتاش داره گفت دردی که تو طبیعی کشیدم تو سزارین نبود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شما که تجربه دوتاش داشتی کدوم بهتر بود؟ مامانم تجربه دوتاش داره گفت دردی که تو طبیعی کشیدم تو سزارین ...

درست گفته مادرتون ولی در کل طبیعی بهتره شک نکن .سزارین بعدش هزاران برابر درد طبیعی رو کم کم میکشی ولی چون کمه متوجه نمیشی .کلا همیشه احساس میکنی شکمت پاره هست 

اول میخواستم طبیعی بیارم ولی چند هفته قبلش بخاطره ی مشکلی بیمارستان بستری شدم وای خانمه میخواست زایمان کنه انقدر جیغ میزد من نشستم اونجا گریه انقدر زجه میزد دلم سوخت براش، بعدش تصمیم گرفتم سزارین بشم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اول میخواستم طبیعی بیارم ولی چند هفته قبلش بخاطره ی مشکلی بیمارستان بستری شدم وای خانمه میخواست زایم ...

سزارین کردی؟ راحت بودی بعدش؟