2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من انسیه شاهرخ تهرانی نژاد
به هیچ وجه دستمزد جدا نمیگیره.جای بخیه ام هم عالیه بزحمت میشه دیدش
خدا بهشون خیر بده
آتیه هم زایمان کردم.
گرانبهاترین جواهری که میتوانم بر گردن بیاویزم،دستان کوچک فرزندم است.
سلام من پیش محسن معینی میرم
برادر اشرف معینی
اشرف تو بیمارستان آتیه و خاتم هستش که از مریضاش پرسیدم 4 و 500 میگره تو مطب ولی برادرش تو بیمارستان بهمن و آتیه هیچ هزینه ای نمیگیره و کارش هم خیلی عالیه
Lilypie Maternity tickers
من فعلا پیش ماما میرم اما ماه های آخرم میخوام برم پیش متخصص که اصلا زیر میزی نمیگیره و میگه حرومه وبیمارستان اقبال که هزینه سزارین میشه 2600تقریبا
*** دختر زیبای ما (محیا)خانم 1393/3/30اومد بغلمون و همه ی زندگیمون شد خدایا شکرت ***
سلام من پیش دکتر مرصوصی میرم
دوستم مهر زایمان کرد 500 دستمزد گرفت چون بیمه تکمیلی داشت
توی بیمارستان آتیه هم زایمان می کنه
شنیدم اگه بیمه تکمیلی نداشته باشی اصلا دستمزد نمی گیره
عزیزم من تیر ماه بیمارستان پیامبران با دکتر حشمت زایمان داشتم.دستمزد جدا نمیگیره و کارشم عالیه.من روز سوم زایمان دیگه کاملا سرپا بودم.بخیه هام جذبی بودن و الان اصلا انگار نه انگار که من عمل داشتم و بخیه خوردم.در حد دو سه تا لک مثل جای جوش رو جای بخیمه. من واقعا از انتخابش راضی بودم.ایشون رییس بخش زنان بیمارستان پیامبران هستش.
CafeMom Tickers
سلام عزیزم من پیش دکترصفری میرم
کارشم خیلی خوبه 2تا از دوستام پیشش رفتن
بیمارستان خاتم،صارم ،رسالت،مادران بیاد دستمزد نمیگیره
اما اگه بیاد بیمارستان تهرانپارس و الغدیر 800 واسه طبیعی 1 تومن واسه سزارین میگیره
دانیال جونم 13 اردیبهشت ساعت 9/50 اومد تو بغل مامانیش.خدایا خودت مواظبش باش