2777
2789
عنوان

کنکور

194 بازدید | 16 پست

کیا کنکوری ان دستا بالا😂🗿

من چن روزه نمیتونم درس بخونم.. نمیدونم بخاطر حال و هوای بهاره ک انقد خواب الودم همش میخوام بخوابم..

راه حلی دارید واسه جمع و جور شدن..

شما که کنکوری هستی فکر میکنم کنکور تجربی هم باشین. راهنمایی میکنید برای انتخاب رشته ی تجربی دقیقا چطوری نمره ی درس ریاضی و علوم رو میانگین میگیرن؟ 

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوری نیستم ولی منم کم بدبختی ندارم😂

ومنم مثل تو کوالا شدم دقیقا😑

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
شما که کنکوری هستی فکر میکنم کنکور تجربی هم باشین. راهنمایی میکنید برای انتخاب رشته ی تجربی دقیقا چط ...

اره تجربی ام

خداییش یادم رفته اونموقع که سرکلاس بودیم میانگینارو گرفتیم..

حالا شما سرچ تو گوگل بزنید شاید براتون بیاره

می‌دونم چقد دوران سختیه ،ولی جدی بگیرش ، شده یه روز به خودت استراحت بده کارای مورد علاقه آن رو انجام بده با دوستات برو بیرون فیلم ببین اونم انگیزشی بزار روحیه درس خوندنت دوباره برگرده 

کنکوری نیستم ولی منم کم بدبختی ندارم😂 ومنم مثل تو کوالا شدم دقیقا😑

خداییش چن شب تا نصف شب بیدار بودم ۱۲ پامیشدم بعدش اصن نمیتونسم درس بخونم کسل🥲

دیشبم زود خوابیدم توسط مهمونای گرامی نصف شب پریدم از خواب باز ۱۱ پاشدم🥴

اره تجربی ام خداییش یادم رفته اونموقع که سرکلاس بودیم میانگینارو گرفتیم.. حالا شما سرچ تو گوگل بزن ...

نوشته نمره خرداد هفتم + خرداد هشتم + خرداد نهم با ضریب ۳    تقسیم بر ۵ 

ریاضی حداقل ۱۳ ، علوم حداقل ۱۴. 

اینطوری میانگین گرفتن؟ یه ذره فکر کن 😂😂😂

خداییش چن شب تا نصف شب بیدار بودم ۱۲ پامیشدم بعدش اصن نمیتونسم درس بخونم کسل🥲 دیشبم زود خوابیدم تو ...

خیلی بده درکت میکنم

ساعت خواب و بیداریت و مشخص کن 

بهش پایبند باش

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
می‌دونم چقد دوران سختیه ،ولی جدی بگیرش ، شده یه روز به خودت استراحت بده کارای مورد علاقه آن رو انجام ...

کاش بتونم سریع خودمو جم‌و جورکنم اصن حالم از خودم بهم میخوره 😭😭😭😭

نوشته نمره خرداد هفتم + خرداد هشتم + خرداد نهم با ضریب ۳    تقسیم بر ۵  ریاضی حداقل ...

خدایی حس میکنم اره همینا بود😂😂😂😂

ولی مگه نمره هفتمم تاثیر داشت؟چرا هیچی یادم‌نیس😂😂😂😂

کاش بتونم سریع خودمو جم‌و جورکنم اصن حالم از خودم بهم میخوره 😭😭😭😭

منم همینجوری بودم احساس میکردم هرچقدر میخونم کمه یا یادم می‌ره مطالب ، به اون حس شیرینی رسیدن به هدفت فک کن زمان رو از دست نده و حدی بچسب بهش

خدایی حس میکنم اره همینا بود😂😂😂😂 ولی مگه نمره هفتمم تاثیر داشت؟چرا هیچی یادم‌نیس😂😂😂😂

اره تاثیر داره 😐 

کلا نوبت اول مهم نیست . نوبت دوم مهمه. چون تو کارنامه ی مامانم که خیلی قدیمیه ، نوبت دوم رو در نظر گرفتن😐😐😐