2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید پسرمو بعد ۸ سال دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 40 پست
بابا جلوی زبونمونو که میتونیم بگیریم یعنی چی بچتو ول کردی رفتی زیر یه مرد دیگه خوابیدی 😐چقد بی ادب ...

وااااا😠بی تربیتا اصلا اینجا نبایس دردل کنی واقعا متاسفم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی بد باهاش حرف زدن یکی میگفت من بودم حتی اگه میکشتنم دست از پسرم نمیکشیدم تو دیگه چه جور مادری هستی یکی میگفت ۸ ساله ولش کردی الان یادت اومده بچه داری 😐یکی میگفت به خاطر هوا و هوس خودت یه بچه رو بدبخت کردی 

اینا فکر نمیکنن هر چی اومد رو دهنشون میگن 

حالا بیا یه تاپیک بزن بگو شوهرم خیانت کرد بچه دارم و حامله هم هستم همینا میان میگن طلاق بگیر خودتوفدای بچه نکن اون یکیم سقط کن فقط طلاق

اره خیلی بد باهاش حرف زدن یکی میگفت من بودم حتی اگه میکشتنم دست از پسرم نمیکشیدم تو دیگه چه جور مادر ...

خییییلی بدجنسن

با اینا شدیم ۸۰ میلیون؟بیخود نیست انقد بدبختی سرمون میاد تو این مملکت حقمونه

الان رفتم تاپیکش رو خوندم .... خدای من ...

کاش نمیزد تاپیک اصلا 

چقد یه عده اینجا به شدت دچار فقر فرهنگ و شخصیت و شعور هستن ! ادم خجالت میکشه باهاشون هم زبونه !

سرزنش و نیش و کنایه اینا از درد هایی که اون خانوم کشیده بدتر  بود ..

من یه وقتی شوهرم یکیو قضاوت میکنه میگم تو رو خدااا اینجوری نگو یه وقت خدا مارو جای اون آدم میزاره،مع ...

دقیقا. خوده من چند روزه خواب و خوراک ندارم. انقدددددد گریه میکنم فشارم میفته. من با مادرشوهرم متل تو تا دوست بودیم خیلی صمیمی. خیلییییییی بهش محبت کردم. همه جا تعریفمو می‌کرد میگفت جای دختر نداشتمه. البته اخلاقای بد زیاد داره ولی خدا شاهده همیشه کوتا اومدم تا دعوا نشه. همه چی خوب بود تا 4 روز پیش. با شوهرم لفظی بحثشون شد. فرداش به شوهرم گفتم بهش زنگ بزن شوهرم گفت ولش کن. یهویی خودش زنگ زد به شوهرم بهش گفت چرا زنگ نمیزنی. زنت نمیزاره؟؟؟؟؟ بخدا خشکم زد. بعدش زنگ زد بهم کلی فحش ناموسی بهم داد کلی تهمت زد جیگرم و آتیش زد. فکر کن تا شب قبلش من بهترین عروس بودم یهو این زن زنگ زد کلی فحش ناموسی داد. بعد شوهرم زنگ زد بهش گفت خجالت بکش این دختر این همه بهت خدمت کرده. بدتر با حرف شوهرم جری شد. شوهرم گفت دیگه هیچ وقت باهاش کاری ندارم. فرداش مادرش زنگ زد به شوهرم گفت راستش من با تو مشگلی ندارم. اعصابم از جایی خورده. شوهرم گفت از کجا. به شوهرم گفت.،بازنت رفتیم خرید عید چند تا مردو انداخت دنبالمون. میخاست شماره بگیره. شوهرم مثل روز براش روشن بود که مامانش دروغ میگه. هر چی از دهنش درومد گفت. به عصمت زهرا قسم من اهل اینکارا نیستم اصلا اجازه ندارم برم بیرون. بعد این زن بی شرف بخاطر اینکه با پسرش آشتی کنه منو انداخت وسط، که ینی من اینارو از زنت دیدم که اعصابم خورد بوده که با تو حرف زدم. بقران دارم میمیرم دارم جون میدم که این زن چطور این دروغارو گفت. ای خداااااا 4 شبه دارم از درد تهمت گریه میکنم ولی اون زن تو خوابه خوشه. باورم نمیشه که این دروغو از کجا آورده. شوهرم خیلی عصبیه ولی میدونست مامانش داره دروغ میگه. من واسه این زن کارایی کردم که هیچکس واسه مادرشم نمیکنه. خیلی بهش محبت کردم. آخرشم دلمو صد تیکه کرد. هنوز تو شوکم که چطور دیگه روش میشه تو چشم من نگاه کنه. هر کی این پست و میخونه دعام کنه دارم به جنون میرسم. فکر کن من از همه جا بی خبر یکی بیاد بهم تهمت ناموسی بزنه. 

دقیقا. خوده من چند روزه خواب و خوراک ندارم. انقدددددد گریه میکنم فشارم میفته. من با مادرشوهرم متل تو ...

این گریه هات  و زخمی که خوردی برات تجربه میشه تا دیگه بهش نزدیک نشی

من یه مثالی دارم میگم وقتی یکی اشکمو در میاره با هر قطره ی اشکم انگار دارم اون آدم و از دل و چشمم میندازم بیرون

اشکام که تموم شد اون آدمم تموم میشه و برای همیشه از چشمم میوفته

@میمونمت    

منم تاپیکو خوندم و ابدا نتونستم اون خانم رو درک کنم بنظرم حرکاتش بالاتر از عدم بلوغ عاطفی بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام