2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید پسرمو بعد ۸ سال دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 40 پست
میگن کسی که یکی رو قضاوت کنه نمیمیره تا خودش به اون درد مبتلا نشه....نمیدونم چطور بعصی افراد اینقدر ...

حدیث هست از امام صادق صلوات الله علیه و آله هر کسی هم آبروی مومن رو ببره تو هفت پرده حجاب باشه خدا ازش نمیگذره بی ابروش میکنه

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

خیییلی ناراحت شدم مخصوصا برای اون قسمت که پسرش با گریه ازش جدا شده

چون خودمم یه پسر دارم دلم کباب شد برا بچه اش و خودش با این همه دوری

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث هست از امام صادق صلوات الله علیه و آله هر کسی هم آبروی مومن رو ببره تو هفت پرده حجاب باشه خدا ا ...

خدا گناه بنده رو می‌پوشونه اونوقت بعضی آدمها....نمیدونم چی بگم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خدا گناه بنده رو می‌پوشونه اونوقت بعضی آدمها....نمیدونم چی بگم

وای به روزی که پرده ها بیفته... 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
من یه وقتی شوهرم یکیو قضاوت میکنه میگم تو رو خدااا اینجوری نگو یه وقت خدا مارو جای اون آدم میزاره،مع ...

جالبه که اگه ما هم جاشون باشیم دقیقا همون رفتار رو میکنیم !

بعضی وقتا فکر میکنم همه ادم ها تو شرایط یکسان یک عکس العمل دارن

دقیقا منم هر وقت بهم ظلمی شده تاپیک زدم برام عجیبه ک یک عده همیشه بودن بدون اینکه اصن بفهمن تو چه شرایطی بودم من داشتن حق میدادن ب اون طرف مقابل در صورتی که واضح بود 

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین

همه جا خوب بد هست باید کنار بییام ولییییی نمیشه اصلا نمیشه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

دست روزگار چنان ورق رو بگردونه همونایی که فکرشو نمیکنن درچنین شرایطی قرار بگیرند خواهند گرفت!فکر میکنم حدیث از پیامبره که گناه کسیو سرزنش کنی تا درآن شرایط قرار نگیری و همونکارو انجام ندی از دنیا نمیری

درک چنین چیزایی برام سخته من ترجیح میدم تو همچین تاپیکایی پست نذارم

اره واسه همین تا قاضی نباشی تا حرفای همه ی آدمای داستانو نشنوی و....نمیتونی قضاوت کنی

بهترین کار اینجور مواقع نظر ندادنه نه اینکه بیای بگی طلاق گرفتی سریع رفتی زیر یه مرد دیگه خوابیدی یه بچه دیگه درست کردی فقط بلدی بچه بیاری😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ی مشت ایله نشستن راهنمایی می دن

ی بچه بی مادر شده حالا می خوان یکی دیگم بی مادر کنن

اون بچه ۸ ساله شرایطش اینه چ خوب چ بد عادت کرده

طرف نوشته جات بودم جفت بچه ها رو برمی داشتم تنهایی زنذگی می کردم اخه بی عقل اخه...: چرا بی فکر دهنتو وا می کنی شر و ور می گی ی زن بی پول و سر پناه با دو تا بچه کجا بره تو خرجشو می دی کم عقل 

اون شوهر دومم حق داره از زنذگیش دفاع کنه بزاش زحمت کشیده عمر و جونیشون رفته زندگی تشکیل داده بچه داره چرا اخه انقد سطح شعور ملت پایینه نمی فهمم

همه جا خوب بد هست باید کنار بییام ولییییی نمیشه اصلا نمیشه

بابا جلوی زبونمونو که میتونیم بگیریم

یعنی چی بچتو ول کردی رفتی زیر یه مرد دیگه خوابیدی 😐چقد بی ادبن

ی مشت ایله نشستن راهنمایی می دن ی بچه بی مادر شده حالا می خوان یکی دیگم بی مادر کنن اون بچه ۸ ساله ...

دقیقاً دوستم مشاور با تجربه هست استاد دانشگاهه گفت عجب شرایط سختی واقعاً تصمیم گیری در این بابت سخته اونوقت یه مشت خاله خان باجی همچین حرفایی میزنن