رویای_بی_پایان مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 452 عنوان بچه ها بیاید تجربیاتمون درباره پوست و زیبایی رو به هم بگیم برای لک و جوش و شفافیت و ... 94 بازدید | 13 پست لطفا اگه کسی آگوستا لارا و کرم تریاک استفاده کرده تجربه اش رو بگهاگه کسی یه راه فوق العاده واسه پرپشتی ابرو میدونه بگهلطفا فقط از کارایی که نتیجه گرفتید بگیدخودم هم الان میگم تجربه هام رو 1401/01/10 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیداوشاملویش عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 2513 برا ابرو سریتا خیلی خوبه این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆♀️
رویای_بی_پایان مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 452 برا ابرو سریتا خیلی خوبه شما استفاده کردی گلم؟از کجا تهیه کردی؟نتیجش چطور بود؟بعد از قطع نریخت ابروها؟از اول ابروت کم بود یا اول پرپشت بود بعد ریخت؟ اخه من برای تاج ابروم میخوام که از اول کم پشت بودببخشید سوال زیاد پرسیدم
رویای_بی_پایان مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 452 بگین منم یاد بگیرم😁 ماسک زردچوبه و ماست از هر لحاظ عالیه
آیداوشاملویش عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 2513 شما استفاده کردی گلم؟ از کجا تهیه کردی؟ نتیجش چطور بود؟ بعد از قطع نریخت ابروها؟ از اول ابروت کم ... آره عزیزم از داروخونه گرفتم. ابروهام خوب بود ولی تاجش خالی بود ی مقدار. نتیجه ش 70 درصد راضیم. ریزش هم نداشت نه این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆♀️
رویای_بی_پایان مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 452 اصل اول ژنتیک اصل اول پولپول ادمو خوشگل میکنههزینه کنی پوست صاف و هر جی که میخوای رو میتونی داشته باشی
رویای_بی_پایان مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 452 آره عزیزم از داروخونه گرفتم. ابروهام خوب بود ولی تاجش خالی بود ی مقدار. نتیجه ش 70 درصد راضیم. ریزش ... الان قطع کردی مصرف رو؟هزینش چقدر بود؟ممنونم از راهنماییت گلم
آیداوشاملویش عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 2513 الان قطع کردی مصرف رو؟ هزینش چقدر بود؟ ممنونم از راهنماییت گلم آره من ی سال و نیم پیش ب مدت س ماه زدم تا نتیجه گرفتم. قیمتش یادم نیس حقیقتش. تو دیجی کالا بزن میاد این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆♀️
رویای_بی_پایان مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 452 آره من ی سال و نیم پیش ب مدت س ماه زدم تا نتیجه گرفتم. قیمتش یادم نیس حقیقتش. تو دیجی کالا بزن میاد فقط یه دوره استفاده کردی؟از سال پیش نتیجش هنوز هست؟
آیداوشاملویش عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 2513 فقط یه دوره استفاده کردی؟ از سال پیش نتیجش هنوز هست؟ آره عزیزم این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆♀️