2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از متاهلی راضی نیستم ولی خب مجردیمم یه مشکلات دیگه ای بود.در کل متاهلی بهتره البته اگه همسر آدم ب ...

قسمت اخر جمله خیلی مهمه همسر اگه ادم نباشه عمرت پوچ میشه

تا طرفای ٣٠ فکر نکنم ازدواج کنم. الان ٢۴ سالمه. 

کار خوبی میکنی منم ۲۴ سالمه پارسال ازدواج کردم یکسال نشده دارم جدا میشم‌واقعا مثل من هیجانی تصمیم نگیر همه چیز عشقو عاشقی نیست انتخاب منطقی بهتر از قلبیه

کار خوبی میکنی منم ۲۴ سالمه پارسال ازدواج کردم یکسال نشده دارم جدا میشم‌واقعا مثل من هیجانی تصمیم نگ ...

منم عاشق شدم یک بار دو سال و خرده ای با هم بودیم اواخر فهمیدم بددله و جدا شدم ازش خیلی سخت بود اما از بعدش خیلی چیزها برام عوض شد. 

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.

متاهلم راضیم

با فامیلم ازدواج کردم و خیلیم راضیم.

مجردی خسته کننده و تکراری بود

پر فکر و ترس از اینده

ترس از اینکه بالاخره شوهر میکنم؟؟

شوهر خوب میکنم؟؟؟ چی میشه.

از خواستگارا راحت شدم 🤣

ب ارامش رسیدم.

ازدواج درست خیلی خوبه

منم عاشق شدم یک بار دو سال و خرده ای با هم بودیم اواخر فهمیدم بددله و جدا شدم ازش خیلی سخت بود اما ا ...

اولش اره قبول دارم سخته ولی کلا دیدت عوض میشه درسته تجربه سختیه ولی سطح تفکرت نسبت به ادما تغییر میکنه

من نمیدونستم فک میکردم خوبه هیچکی هم بهم نگفت اینطوری درگیر مسائل دیگه میشم تمام بحثامون ریشه در نسب ...

فقط باید دوری کنید از فامیلا تا بتونین زندگی راحتی داشته باشید و مقایسه رو حذف کنید