2821
2789
آخه آشپزخونه و کابینت انرژی میگیره گفتم تا حوصله دارم اول آشپزخونه بعد تو کمدا بعد هم سالن و شیشه

هر طور دوس داری قانون نداره

من خودم اشپزخونه اخر تمیز میکنم 

چون زودتر کثیف میشه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راستش گفتم بعد از عید هوا گرم میشه بهتره چیه خودمون اذیت میکنیم زمستون میشوریم میسابیم

کار خوبی کردی  عیبش چیه اصل تمیز کردن که داری انجام میدی حتما باید عذاب بکشی  جون خودت از همه واجتره  خدایی هری کار کنی بازم هست 

من قبلا ده روز ببخشید یابو وار خونه تکونی میکردم الان توانشو ندارم بزور  امورات روزمره میگذرونم 

قدر سلامتی بدونید به جونتون رحم کنید مرتب وتمیز باشخ بسه خودکشی بساب بساب جون ادمو میگیره  

بنظرتون کارک اشتباه بوده اونموقع انجام ندادن؟

نه بابا 

منم هنوز خونه تکونیم ادامه داره 

باورت میشه امروز فرشامو دادم قالی شویی ؟

مهم اینه تمیز کنی دیگه 

فقط بی خیال نشو و انجام بده

راستش گفتم بعد از عید هوا گرم میشه بهتره چیه خودمون اذیت میکنیم زمستون میشوریم میسابیم

یه سریا خونه تکونی شونو میذارن برج شیش انجام میدن که بعدش دیگه میخوان در و پنجره ها رو ببندن و دود هم دیگه نمیاد تو خونه 

من یه نفرو میشناسم هم برج ۶ خونه تکونی میکنه هم برج ۱۲ 

[QUOTE=232433335]یه سریا خونه تکونی شونو میذارن برج شیش انجام میدن که بعدش دیگه میخوان در و پنجره ها رو ببندن و دود ه ...[/QU

واله من ديگه جون ندارم دوبار درسال خونه تكوني كنم تازه شاغل هم هستم همون يكبار اونم تو تابستون كافيمه

[QUOTE=232433335]یه سریا خونه تکونی شونو میذارن برج شیش انجام میدن که بعدش دیگه میخوان در و پنجره ها ...

دو بار خونه تکونی واقعا جون میخواد 

میتونی کارگر بگیری الانم تا کمکت کنه