2777
2789
من بخاطر یه بازی میخواستم گوشی بخرم فهمیدم گوشی داداشم اون بازیو میکشه بعد منو داداشم توافق کردیم دا ...

اهان خوبه پس 

پیشاپیش مبارک باشه 🥰

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ماه تولدتو نیتتو بگو

فرودین هستم گلم

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
اهان خوبه پس  پیشاپیش مبارک باشه 🥰

فدات♥

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
اخر عاقبت زندگی مون چطور میشه  عشقم چقدر دوستم داره  بدون من کس دیگه ای دوست داره

دوست داره ولی بعصی اوقات ی رفتارایی میکنی ک ازت نا امید میشه ولی  فکر کنار گزاشتنتو نمیونه 

شهریور رابطم با همسرم

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

حس میکنه داری ازش قرار میکنی عشق کافی بهش نمیدی حسش مثبته ولی رو حالت دو دلی و تردید داره ولی با برم ...

کی برمیگرده، و ایا تعهد ادامه زندگی میده؟ چون اگه نده یعنی جدایی

دوست داره ولی بعصی اوقات ی رفتارایی میکنی ک ازت نا امید میشه ولی  فکر کنار گزاشتنتو نمیونه  ...

عزیزم بنظرت بجز من به کس دیگه ای فکر می کنه

عزیزم بنظرت بجز من به کس دیگه ای فکر می کنه

عزیزم میشه بگی 

به خاطر این حرفی که زد از ته دلش بود