2777
2789

سلام دوستان . کسی اینجا ای وی اف یا ای یو ای پیش دکتر نقشینه و یا مرکز ناباروری اصفهان انجام داده ؟ 

کدومش بهتره ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت خاطره روز انتقال و روز تشکیل قلب رو یادم نمیره

تو اتاق دکتر کلانتر که وارد شد با صدای بلند شروع کرد قران خوندن و گفت همگی تکرار کنید

۷ نفر بودیم و بینمون پرده بود

همگی بلند باهاش قران میخوندیم. برای هر نفر جدا بسم الله میگفت و سوره توحید میخوند

من از قبل ازشون خواسته بودم که با سونو برام انتقال بده. دقیقا رحمم رو نشون داد و جنین رو وسط رحم گذاشت

روز سونو تشکیل قلب هم من به شدت استرس داشتم و میلرزیدم. انقددددد گریه کردم که دکتر صدای قلب رو نمیشنید. بهم گفت اگه گریه کنی بهت عکسشو نمیدم. گریه نکن که عکسشو بگیرم برات. بعدم بهم گفت من هرررررجای دنیا بودم باید برا عروسیش دعوتم کنی. گفت این بچه ی منم هست. یادت نره من منتظر عروسیشم. و من به شدت گریه میکردم

خدا الهی خیرش بده

من همیشه براش دعا میکنم. بعد از ۵ سال و ۴ سقط بلاخره منو به ارزوم رسوند

هیچوقت خاطره روز انتقال و روز تشکیل قلب رو یادم نمیره تو اتاق دکتر کلانتر که وارد شد با صدای بلند شر ...

الهی شکر که طعم مادری چشیدی. دکتر کلانتر نوبت دهیش چطوریه خبر داری تو مطبش منظورمه ته کلینیک!؟

الهی شکر که طعم مادری چشیدی. دکتر کلانتر نوبت دهیش چطوریه خبر داری تو مطبش منظورمه ته کلینیک!؟

ببخشید عزیزم. من از اونروز انلاین نشدم

دکتر کلانتر مطب نداره. همون کلینیک مال خودشه. بایر بری مرکز ناباروری مشتاق اونجا زیر نظر دکترای دیگه باشی. اگه نتیجه نگرفتی بهت معرفی نامه میدن که بری پیش دکتر کلانتر

یا اگه عجله داری میتونی با یکی از مریضای دکتر کلانتر دوست بشی و بگی برات نوبت بگیره

من خودم برا ۳ نفر نوبت گرفتم

به اقای دکتر میگفتم دوستم میخواد بیاد خیلی مشکل داره

انقدر مهربونه سریع به ماما میگفت بهش نوبت بدین

سقط مکرر بدون هیچ دلیلی ۹ ماه کامل هپارین زدم که دیگه خداروشکر بچم موند

خدا روشکر انشالله به سلامتی بغلش کنی.کسی نمیشناسم اونجا و هزینش زیاده  رفتم بیمارستان بهشتی دعا کن بدون اینا باردار بشم وگرنه همسرم نمیتونه خرج اینجور درمانا رو بده😞😞😞