2777
2789

...

🔶  باید بگیم اون چیزی که موجب حال خوب انسان میشه صرفا موفق شدنش در ترک گناه نیست

👈 بلکه "همین که انسان در چرخه و سیستم مبارزه با نفس باشه" حالش خوب خواهد بود.

مهم نیست که شما حتما هوای نفستون رو شکست بدید تا خدا ازتون راضی باشه.

💥 مهم اینه که شما حتما "در جریان مبارزه با هوای نفس" قرار بگیرید.

🔹بله در این جریان گاهی خدا ممکنه اجازه بده که انسان در این مبارزه پیروز بشه و گاهی هم ممکنه که اجازه نده که انسان پیروز بشه.

❇️ پیروزی یا شکست در مبارزه با نفس دست ما نیست بلکه این موضوع رو دستگاه امتحان الهی مشخص میکنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

این مطلب رو بر چه اساسی میگین؟ 

حدیث یا روایت معتبری تو این زمینه هست؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مطلب رو بر چه اساسی میگین؟  حدیث یا روایت معتبری تو این زمینه هست؟

سوال قشنگی بود 

منم اخرش برام سوال پیش اومد 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
سوال قشنگی بود  منم اخرش برام سوال پیش اومد

اخه مگه میشه خدا مجوز بده که تو گناه کنی؟ 

من فکر میکنم اگه تو ترک گناه موفق نشدیم به خاطر تقوای ضعیف مون هست و باید استغفار کنیم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
این مطلب رو بر چه اساسی میگین؟  حدیث یا روایت معتبری تو این زمینه هست؟

- ببخشید خب اینجوری که نمیشه! خیلی سخته که ما تلاش کنیم و موفق نشیم اما ناراحت نشیم!😢

- اگه اینجوریه که یه نکته بگم!
با توجه به اینکه خدا میدونه ما آدما، ضعیف هستیم معمولا اگه تلاشی کنیم بهمون نتیجه هم میده.

💥 ولی خب شاید نتیجه رو همینجا و تو این دنیای کوچیک و عمر محدود نبینیم!!

خیلی خوبه که ما به ملائکه و تمام موجودات عالم نشون بدیم که ظرفیتمون زیاد هست و اگه نتیجه هم نگیریم ناراحت نمیشیم.ناراحتی که به دنبالش مایوس شدن از تلاش هست.

سوره ی بروج ایه ۱۰ رو یه دقت کنید: کسانی که برای مومنان فتنه کردن و حتی اونها رو سوزوندن! اگر توبه نکنند برایشان اتش است.

یعنی اشتباه کردن ولی بعدش هیچ تلاشی نکنن بازنده هستن!!

اخه مگه میشه خدا مجوز بده که تو گناه کنی؟  من فکر میکنم اگه تو ترک گناه موفق نشدیم به خاطر تقو ...

خدا مجوز گناه نداده .خدا فقط اجازه داده کسانی که از مسیر خارج شدن برگردن.مطمنا کسی که خیلی دور شده خیلی باید زحمت بکشه برگرده ولی حالا با همه رنجی که میکشه شاید نتونه به مسیر درست برسه.

مطمنا تلاشش ثبت میشه .

- ببخشید خب اینجوری که نمیشه! خیلی سخته که ما تلاش کنیم و موفق نشیم اما ناراحت نشیم!😢 - اگه اینجور ...

این به مطلب اول تون ارتباطی نداره. 

اره وقتی گناه میکنیم نباید از رحمت خدا مایوس بشیم و باید با توبه و استغفار و جبران  برای عدم ارتکاب مجدد تلاش کنیم. 

اما اینکه خدا اجازه بده ما تو مبارزه با نفس پیروز بشیم یا نشیم درست نیست... مثل اینکه بگیم خدا به شمر اجازه داد اون جنایتو بکنه 

این به مطلب اول تون ارتباطی نداره.  اره وقتی گناه میکنیم نباید از رحمت خدا مایوس بشیم و باید ب ...

مگه شمر تلاش کرد که توبه کنه؟شمر به همون ارزن ری راضی و شد و دست کشید.

مگه شمر تلاش کرد که توبه کنه؟شمر به همون ارزن ری راضی و شد و دست کشید.

من با این قسمت پیام تون مشکل دارم. 

بله در این جریان گاهی خدا ممکنه اجازه بده که انسان در این مبارزه پیروز بشه و گاهی هم ممکنه که اجازه نده که انسان پیروز بشه.

❇️ پیروزی یا شکست در مبارزه با نفس دست ما نیست بلکه این موضوع رو دستگاه امتحان الهی مشخص میکنه

ضمن اینکه اون عمر سعد بود نه شمر. 

اونایی که تو کربلا مقابل امام حسین ایستادن اولش به این راحتی که قانع نشدن حضور پیدا کنن و رو به روی امام بایستن... این یعنی همون مبارزه با هوای نفس شون.. که شما میگی باید در جریانش قرار بگیری.... بعد که پیشنهاد چیزایی مثل ملک ری رو دادن وسوسه شدن و قد علم کردن. 

طبق گفته شما اینا تا یه جایی مقاومت کردن حالا خدا اجازه نداده پیروز بشن... این با داشتن اختیار انسان منافات داره. 

من با این قسمت پیام تون مشکل دارم.  بله در این جریان گاهی خدا ممکنه اجازه بده که انسان در این ...

اونو بیشتر در رابطه  با ایه سوره بقره زدم.

که میگه بر دلهایشان مهر نهادیم.خدا باعث گمراهی و فصاوت نشده .خودشون اگاهانه دارن از مسیر دور میشن حالا بعضی وقت تلاش میکنیم برگردیم که خدا فرصت توبه رو به ما میده .برادران یوسف قرار بود بعد از ماجرای چاه توبه کنند ولی دستگاه الهی این اجازه رو بهشون نداد چون رحمت الهی اینها رو پر رو کرده بود.زمان گذشت.

ولی دلیل هم نمیشه گناه رو پشت گناه تلانبار کنن.

پس سعی میکنیم ولی قبول شدن یا نشدن توبه دیگه دست ما نیس

اخه مگه میشه خدا مجوز بده که تو گناه کنی؟  من فکر میکنم اگه تو ترک گناه موفق نشدیم به خاطر تقو ...

دقیقا. مگه میشه خدا بهمون بگه با هوای نفس بجنگ و گناه نکن بعد خودش بهمون اجازه نده موفق بشیم؟ خیلی عجیب بود این متن برام.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

من با این قسمت پیام تون مشکل دارم.  بله در این جریان گاهی خدا ممکنه اجازه بده که انسان در این ...

دقیقا منم مثل شما.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام