2777
2789

سلام 

من ماه پیش اومیکرون گرفتم . این ماه باید امروز پریود میشدم اما نشدم 

شما هم کرونا پریودتون رو به هم ریخت؟ عقب ننداختین؟؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

آر واسه منم بهم ریخت

کاربری هشتم🚶🏻‍♀️بار بعد ترکیدم نی نی سایتو هم میترکونمممم ، جیغغغغغغ آتیشش میزنمممممم  فقط مونده شماره زن کاکای ، هم عروس ، عروسِ عروسِ پسر خاله پسرعمه رفیقِ دوست دخترِ نامزدم ک باهاش کاربری نساختم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقب افتاد یا جلو؟

عقب

کاربری هشتم🚶🏻‍♀️بار بعد ترکیدم نی نی سایتو هم میترکونمممم ، جیغغغغغغ آتیشش میزنمممممم  فقط مونده شماره زن کاکای ، هم عروس ، عروسِ عروسِ پسر خاله پسرعمه رفیقِ دوست دخترِ نامزدم ک باهاش کاربری نساختم  
عقب

میشه بگی چند روز؟ 

اومیکرون گرفتید یا نوع های قبلی رو؟ 

بعد چند ماه نرمال شد؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چند روز عقب افتاد برا منم

میشه بگی چند روز؟ 

اومیکرون گرفتی؟ 

بعد چند ماه نرمال شد؟

دقیقا برای منم پریودم رو بهم ریخت و رفتم دکتر. گفت تاثیر استرس بیماری بوده و با آمپول پریود شدم. الب ...

از ماه بعدش نرمال شد؟ 

نه همون اولای کرونا بود که مریض شدم کرونا گرفتم خیلی بد بود حتی موهام ریخت خیلی شدید 

منم از بعد بهبودم موهام ب شدت چرب میشه در صورتی که اصلا اینجوری نبودم قبلا و ریزش هم گرقته 

حالا امروز پریود هم نشدم .