2777
2789

میشه روز اول اقدام اتفاقی بیوفته ؟

من دیروز روز آخر پریودیم بود و امروز اقدام داشتم عصری ی دردی تو کمرم و زیر شکمم گرفت و رد کرد. 

الان دیدم لکه خون هم رو لباسمه 

ببخشید اینجور باز کردم موضوع رو 🤦‍♀️

بی تجربه و حاوی استرس هستم 😁🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کی ؟

وسط سیکل معمولا تخمک گذاری رخ میده ، مثلا اگه سیکل پریودت ۲۸ روزه باشه روز ۱۴ ، اگر بیشتر یا کمتر از ۲۸ روز باشه معمولا ۱۴ روز قبل شروع پریودی ، شما برای اقدام باید چن روز قبل و چند روز بعد از تاریخ احتمالی تخمک گذاری اقدام کنین 

یعنی کی ؟

همین راهو ادامه بده یه شب درمیون نزدیک تخمک گذاریت هرشب 

من با این روش باردارشدم

شاید اون لکه خون بخاطر این بوده که پریودت کامل تموم نشده تزدیکی کردی یا اینکه دهانه رحمت زخم شده دقیقا منم ماهی که باردارشدم روز بعد پاکیم که اقدام کردیم خونریزی کردم گفتن دهانه رحمت زخم شده یا پریودت کامل تموم نشده بوده نزدیکی کردی فشار اومده دوباره خونریزی کردی

اگه سیکلت منظمه روز ۱۴ پریود تخمک گذاریته

توتخمک گذاری زیر شکمت درد میگیره دلدرد داری البته اگه متوجه شی 

میتونی کیت هم استفاده کنی

از الان که بعد پاکیته یه شب درمیون اقدام کنروزای ۱۲ تا ۱۶ سیکلتم هرروز نزدیکی کن 

ان شالله که باردار میشی

من با این روش باردارشدم

اگه پسر میخوای موز و توت فرنگی چندساعت قبل اقدام بخور

شوهرتم قهوه بخوره قبل نزدیکی

ماه پیش ششم شدم این ماه دوم

خب این میشه ۲۶ روز ، البته باید ببینی هر ماه همینقدره یا ن ، در واقع باید ببینی پریودات منظم هستن یا ن ، ولی ب هرحال واس اقدام بذار ۴،۵ روز از آخرین روز پریودت بگذره بعد اقدام کن تا ی هفته ، معمولا حوالی تخمک گذاری یسری علائم هم وجود داره ، مث ترشحای چسبناک یا افزایش میل جنسی ، درد زیر شکم و... از اینام میتونی بفهمی تخمک گذاریت نزدیکه 

وای چقد کامل بود  مرسی عزیزم ❤

خواهش میکنم گلم

اصلنم استرس نداشته باش کامل ازبین میبره تخمک و اسپرمو

من ماه اول اقدامم خخخخخ استرس داشتم اون ماه باردار نشدم ولی ماه دوم حتی سونو فولیکول نرفتم 

از روز بعد پاکی نزدیکی کردیم

روزای تخمک گذاری هرروز

تغذیه که گفتم رو حتما رعایت کن به شوهرتم بگو صبحا یه فنجون ناشتا عرق کاسنی بخوره

اسپرمو قوی میکنه

خودتم بعد نزدیکی سریع بلند نشو بیس دقیقه تا نیم ساعت پاهاتو بگیر بالا و دراز بکش

اپلیکیشن ماه بانورو نصب کن اولین روز قاعدگیتو بزن میگه روزای تخمک‌گذاریت کی هست

اون روزا هر شب اقدام کن 

روزایی که علامتش پررنگه