2777
2789

بچه ها بابام و شوهرم با هم رفته بودن مسافرت امشب برگشتن.

منم خونه ی مامانم اینا بودم.شوهرم هم با بابام اومدن اونجا و جاتون خالی شام خوردیم و خداحافظی کردیم بریم خونمون.

سوار ماشین شدیم و حرکت کردیم.یهو نرسیده به چهار راه دیدم یه زن وایستاده کناز خیابون و علامت میده بنزین تموم کرده.

شوهرم داشت رد میشد گفتم نگه دار این خانومه کمک میخواد.

شوهرم زد رو ترمز و عقب عقب رفت تا رسید حدودا پیش ماشینش.پیاده شد و کمی بنزین بهش داد تا برسه دم پمپ.

بعد یهو شوهرم تا سوار شد گفت دیگه لازم نکرده از این دلسوزی ها بکنی؟گفتم چرا عزیزم ؟ چی شد مگه؟

گفت زنه پرسیده دوستته یا خانومته.گفتم ربطش به شما چیه؟گفت من یه شب کامل میام ششصد تومن.از بقیه قیمتم کمتره.    

پاهام سست شد تو ماشین.

همش نگید مردها خائنن.

لعنت به همجنس های خراب و هرزه ی خودمون.

سرم درد گرفته.

واقعا چقدر بعضی ها پست و حقیر شدن.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر اون داروهای گیاهی که گفتی چین منم افسرده گی دارم به خاطر خیانت همسرم

ببین عزیزم یه کاربری اینجا معرفی کرد بهم.

برو عطاری بادرنجبویه بخر و مثل چای دم کن روزی یه لیوان بخور یا دو تا فنجون.

چای به هم قاطیش کنی عالی میشه.

کلا روحیاتت عوض میشه و درمان میشی.

ببین عزیزم یه کاربری اینجا معرفی کرد بهم. برو عطاری بادرنجبویه بخر و مثل چای دم کن روزی یه لیوان بخ ...

دست گلت درد نکنه دوست خوبم عزیزم خوندم لیفت کردی چطور بود دوره ی نقاهتش چقدر بود؟ عملش درد داشت؟ هزینش چقد شد؟ 

دست گلت درد نکنه دوست خوبم عزیزم خوندم لیفت کردی چطور بود دوره ی نقاهتش چقدر بود؟ عملش درد داشت؟ هزی ...

قربونت برم عزیزم.

پنج سال پیش هفت تومن شد عزیزم.

درد که داره ولی با مسکن آروم میشدم.

حدود ده روز اول مراقبتش زیاده.

بعدش هم تا دو ماه باید ملاحظه کنی گلم.

فعلا که راضی ام گلم.

واااااای چه چزا ادم میشنوه ....باید حواسمون رو بیشتر از اینا جمع کنیم

بیا این قضیه رو توی اپلکیشن لیوم هم بگو چون اونجا همه دختریم دورهمیم ...بیا به دخترا اونجا هم بگو تا حواسشون باشه