2777
2789

خواهرای گلم..من شما ها رو ندیدم و نمیشناسم 

ولی کارم خیلی گیر افتاده 

من دختری هستم که خواهر و برادر ندارم و پدر و مادرمو از دست دادم 

و عمو و عمه دارم ولی خاله و دایی ندارم و همینا با ازدواج من با شخص غریبه به طور کلی مخالفن و هرچی هم حرف میزنم فایده نداره 

برام خواستگاران زیادی از فامیل میاد که بهشون علاقه ای ندارم و مثل برادری که نداشتم حساب میکنم ولی یه نفر باهاشون آشنا شدم و پسر مومن و نجیبی هستند 

ولی میخوان بیان خواستگاری ولی مادرشون یه طرف حساب و بزرگتر میخواد که در مورد من تا عقد رسمی باهاشون حرف بزنه .

و مشکلم اینه که مادرشون معلم و استاد و مسجدی و اینا بیان واسه من تو جلسه خواستگاری مخالفن و نمیدونم چیکار کنم .مشاوره رفتم میگن از شخصی بخواهید برای یه مدتی نقش خواهر نداشته اتون رو داشته باشه تا مراسم اصلی اتون تموم بشه .کسی هست منو راهنمایی کنه؟ کسی خواهر من میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عمو طرف حسابه عمه..یعنی چی خاهر الکی؟

آخ از این طرز فکر که میگن دختر دست غریبه نمیدیم که خودم درگیرشم من بابا و داداش هم دارم فرقی نداره

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
گیریم خواهر الکی پیدا کردی، بعد اونوقت کجا میخوان بیان خواستگاری؟ خونه کی؟ 

سلام بچه ها ..ممنون واسه اشتراک نظرات و مشاوره اتون.

خونه خودمون..من سال پیش پدر و مادرمو باهم از دست دادم.

خواهر و برادر ندارم ..اگه داشتم کمک میکردن بهم..

خیلی مشاوره رفتم..و اکثریت هم گفتن یک فرد سن بالا و مطمئن ..یا استاد دانشگاه ..و یا غیره ...که به خواستگارم گفتم قبول نکرد گفت مادرش مخالفت میکنه و نمیزاره وصلت سر بگیره 

فقط یه مشاور بود که گفت میتونی با اطلاع خواستگارت بگی خواهر داری ..و خواهرت کارتو انجام میده و بزرگترته .

و بعد از مدتی میگی مثل سفر رفته و خیلی دور شده ..به خواستگارم گفتم اولش فکر کرد الان بهم گفت باشه و قبول کرده .

نمیدونم چیکار کنم ؟

عصبی شدم از بس تو کشور ما ازدواج سخت شده