2777
2789
عنوان

کاردرمانی اهواز

2600 بازدید | 18 پست

سلام پسرم یسال و سه ماهشه خیلی رشد کندی داره هم جسمی هم ذهنی باید بفرستمش کاردرمانی 

کسی هست مرکز کاردرمانی خوووب تو اهواز بشناسه 

کسی تجربشو داشته ممنون میشم کمکم کنید

خواهرزاده هم تاخیر در رشد حرکتی داره البته از پسر شما بزرگتر هست. الان مرکز کاردمانی مهرگان میره و اسم دکترش آقای دکتر وحید بیاتی 

خیلی پیشرفت کرده چون خواهرم شاغله بعضی وقتا من خواهرزاده مو میبرم 

واقعا از جون و دل برای بچه کار می کنن و وقت میذارن 

اگر خواستید من شماره شو براتون بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین مرکز کاردرمانی در اهواز دکتر وحید بیاتی هستن. اسم سرچ کنید وبسایتش بالا میاد یه شماره هم دارم ...

منم تعریف دکتر وحید بیاتی تو اهوازو خیلی شنیدم وبسایت دارن شماره و آدرس تو وبسایت هست و و اقعا مرکز خوبیه مخصوصا برای بچه ها 

کاردرمانی در اهواز من کاردرمانی دکتر وحید بیاتی رو میشناسم که تو این حوزه فعالیت میکنه به نظر من یکی از بهترین مراکز کاردرمانی تو اهوازه خود دکتر بیاتی علاوه بر اینکه خیلی اطلاعاتشون در این زمینه بالاس همه واقعیت هارو به والدین در خصوص کاردرمانی کودکان میگن که این خیلی ارزشمنده 

خواهرزاده هم تاخیر در رشد حرکتی داره البته از پسر شما بزرگتر هست. الان مرکز کاردمانی مهرگان میره و ا ...

سلام ببخشید ی سوال داشتم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
من میتونم راهنماییت کنم بفرما

ببخشید خواهر زاده شماcpبود؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی