2777
2789
عنوان

سیزده رو با کدوم طرفین😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 95 پست
حتما رفته دیگه. مادرش تنهاست من دلم میسوزه براش. ولی اخلاقشون اینه فقط بابد با اونا باشیم. من میدونم ...

اره اون زور گفتن و منم منم گفتنا آدم رو به لج میندازه

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید
اره اون زور گفتن و منم منم گفتنا آدم رو به لج میندازه

خیلی. من چند سال بود شب یلدا میرفتم طرف خانوادش میگفتم حالا بذار ببینه که من لجباز نیستم بذار بهش خوش بگذره. سال قبل گفتم بهش امسال میخوام مونه مامانم شب یلدا. اونوقت مامانش لج کرد خونه دخترش نرفت خونه اون یکی پسرش هم نرفت. منم تازه زنگ زدم دعوتش کردم خونه پدرم گفتم بیا اینحا تنهایی نیومد. خب این آدم حقش نیست تنها باشه؟ آدم خوب نیست انقدر خودخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر الحمد الله رب العالمین چیزی به عنوان دورهمی و سیزده به در  توی خانواده اقای همسر مرس ...

چه خوب هرکس یه جور رسمهایی داره ،نه طرف شوهر من همه رسم ها رو موبه مو انجام میدن ،همه تولد ها و سالگرد هارو،،ولی طرف من فقط شب یلدا و سیزده بدر رو جمع میشیم که اونم زیادی میبینن

عزیزم امیدوارم از من به دل نگیری به نظرم خودتو برای این چیزا و این مسائل ناراحت نکن من میگم هر جادشو ...

مرسی عزیزم،اولاش خیلی مهم بود که طرف من باشیم ولی الان میدونم مهم اینکه که خوش بگذره بهم و بیشتر خودمو درگیر نمیکنم ولی بعضی وقتا میبینم انگار شل گرفتم و داره سوءاستفاده میشه

خیلی. من چند سال بود شب یلدا میرفتم طرف خانوادش میگفتم حالا بذار ببینه که من لجباز نیستم بذار بهش خو ...

بزرگا درک و فهم داشته باشن تو زندگی جوونا اختلاف پیش نمیاد اینقددر