2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزشرایط سنیشه یعنی درواقع بچه ای که اینکاررونکنه روندتکاملیش مشکل داره وبچه ای که اینکاررومیکنه داره مسیرودرست میره نمیشه گفت باهوش امااگه باهمین فرمون بره جلوموفق میشه

زرنگه دختر منم دقیقا همینجوریه فقط یه بار ببینه دیگه یادش نمیره جای تمام وسایل تو خونرو بلده من گم کنم اون پیداش میکنه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
چرا؟

چون بچه ۴ساله هست ک هنوز نمیتونه حرف بزنه یاتکرارکنه اون کارو

بچه من دوباربراش ی داستان بگم بارسوم همرام شروع میکنه ب گفتن قصه یاشعر 

یااگه کسی ی کاری جلوش کنه فورا پشت سرش انجام میده 

چون بچه ۴ساله هست ک هنوز نمیتونه حرف بزنه یاتکرارکنه اون کارو بچه من دوباربراش ی داستان بگم بارسوم ...

میدونی چرا میگم؟

دختر منو خواهرشوعرم چندماه فاصله سنی دارن دخترم شمارش اعداد یک تا ده فارسی انگلیسی بلده اشکال بلده زودتر حرف زد زودتر راه افتاد هوش چین و لگو و ...رو خوب بازی میکنه

اون یکی اینکا را رو نمیکنه ولی هرچی میگی انجام میده مثلا بشین بیا برو ...یا کلری میکنی تقلید میکنه دختر من تا محبور نشه حرف گوش نمیکنه یا بگی اینکارو بکن انجام نمیده میگه خودت بکن مثلا...

بعد خانواده شوهرم میگن اون خیلی باهوش تر از دختر توعه چون سریع تر میفهمه و فرزتره

میخام بدونم واقعا درسته؟از بس گفتن حساس شدم