2777
2789
عنوان

دانشگاه ها حضوری شد؟؟

428 بازدید | 46 پست

تو کانال دانشگاه ما همش داده درمورد خوابگاه و سرویس دانشگاه و اینکه از چهاردم باید بیاین صحبت میکنن یعنی جدی جدی حضوری شد ؟😭😭😭😭😭امکانش هست که لغو بشه ؟

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز کنسل نمیشه خودتو سفت و سخت اماده کن

تازه اینم بدون گفتن هر کسی حین برگزاری کلاسا کرونا گرفت میتونه با گواهی نیاد

ینی اینکه غیرحضوری دیگه خبری نیست

کاربری قبلیم تو تولد سه سالگیش ترکید  

هی. فعلا گفتن بازه ولی خب ما از ۱۴ فروردین نمیریم که 🤒

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

چه دانشگاهی هستید؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

آتش زیر خاکستر کرونا در حال شعله‌ور شدن/ روند صعودی ابتلا و بستری در مازندران

🔹با فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۱ همراه با کاهش آمار کرونا در کشور، مسافرت به استان های گردشگرپذیر مثل گذشته از سر گرفته شد. مازندران هم که یکی از استان های هدف گردشگری است از این قاعده مستثنا نماند و شاهد خیلی عظیم ترددها و ورود مسافران نوروزی بود.

🔹اوج ترافیک وارده به مازندران در نیمه دوم تعطیلات به وقوع پیوست که در نتیجه منجر به افزایش روند ابتلا به کرونا و بستری بیماران شد./ایسنا

افزایش ۲۹ درصدی بستری های کرونایی گیلان طی چهار روز گذشته

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

🔹افزایش ۲۹ درصدی بیماران بستری گیلان نسبت به هفته گذشته

🔹روز گذشته ۱۴۸ بیمار بستری، روز قبل تر ۱۴۲ بیمار بستری و دو روز قبل تر ۱۳۹ بیمار بستری داشتیم که نشان دهنده روند افزایشی است/ایسنا

قرنطینه یکی از بزرگترین شهرهای جهان در چین

🔹با شیوع ویروس کرونا در شانگهای، پایتخت تجاری چین که یکی از بزرگترین شهرهای جهان نیز هست، قرنطینه در این شهر به اجرا گذاشته شد.

🔹به ساکنان نیمه‌شرقی شهر گفته شده است که به مدت پنج روز باید در خانه بمانند و همزمان آزمایش وسیعی برای شناسایی مبتلایان آغاز شده است.

🔹در حال حاضر فقط کارکنان سرویس‌های ضروری اجازه تردد در شهر را دارند و حمل و نقل عمومی نیز متوقف شده و نیمه غربی شانگهای نیز از روز جمعه تعطیل است.

🔹در زمان اعلام محدودیت‌ها صف‌های طولانی‌ای در مقابل فروشگاه‌های مواد غذایی تشکیل شده بود.

🔹پیش از این مقامات چینی اصرار داشتند که به دلیل مهم بودن شانگهای برای اقتصاد چین و جهان احتمال قرنطینه شدنش وجود ندارد.

🔹بسیاری از ساکنان نمی‌دانند که آیا محدودیت‌ها فراتر از ۹ روز اعلام‌شده تمدید خواهد شد یا نه./بی بی سی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
آتش زیر خاکستر کرونا در حال شعله‌ور شدن/ روند صعودی ابتلا و بستری در مازندران 🔹با فرا رسیدن نور ...

عزیزم جون آدم ها مهم نیست مثل این که 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

چ دانشگاهی هستین؟

دانشگاه ازاد

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
بعله بدبختیمون کم بود اینم حضوری شد

وای همینو کم داشتیم 😭

راه رفتنی را باید رفت..😪

نمیخوام 😭😭مجازی خیلی خوب بود