2777
2789

من پسرمو ۳۸ روزگی برای چکاپ کلی پیش فوق تخصص نوزادان بردم، صدای قلبش رو گوش دادن، گفتن صدای اضافه داره، ارجاع دادن به متخصص قلب.

بعد از اکو تشخیص تترالوژی فالوت دادن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این بیماری داشتم 30سالمه سوالی داشتین بپرسین

سلام من سوال داشتم 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
بفرمایین

دکتر ب دخترم گفته عملش خیلی سخته و اینجا کسی حاضر نیس عملش کنه میگن باید ببریم اونور من مشهدم جراح خوب سراغ دارین ایا عملاش سنگینه؟  من خیلیییی میترسم دخترم 5 سالشه 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
دکتر ب دخترم گفته عملش خیلی سخته و اینجا کسی حاضر نیس عملش کنه میگن باید ببریم اونور من مشهدم جراح خ ...

منم ۶سالگی جراحی شدم غملش سنگینه ولی موفقیت آمیزه 

ببرش بیمارستان رجایی تهران 

البته من اهواز عمل شدم 

نگران نباش هر چی زودتر عمل بشه بهتره بزاراز زندگیش لذت ببره کاش منو زودترعمل میکردن تا راحت به کلاس اولم میرسیدم 

اصلا راه میرفتم کبودمیشدم این چه زندگییه ببرش زودتر عملش کنن قبل اینکه بره مدرسه 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
دکتر ب دخترم گفته عملش خیلی سخته و اینجا کسی حاضر نیس عملش کنه میگن باید ببریم اونور من مشهدم جراح خ ...

بعداز عمل همیشه باید بره چکاب۶ماهی یبار من هنوز میرم چون دریچه هایی که ترمیم میکنن ممکنه بعداز عمل مشکل پیداکنن تو سن بزرگسالی من اینو نمیدونستم برای من مجبور شدن دوباره بالن بزنن

به حکمتش دل بسپار(خدا)
بعداز عمل همیشه باید بره چکاب۶ماهی یبار من هنوز میرم چون دریچه هایی که ترمیم میکنن ممکنه بعداز عمل م ...

اها ممنون گلم. ان شالله همیشه سلامت باشی♥ جراح خوب تو تهران سراغ داری؟  

اگه خوابیدی که بخوابم  بیداری زود سوالتو بپرس    

هیچی عشقم پیام بعدیتو ندیده بودم ک گفتی عمل شدم 

خواهرم همین مشکلو داره اما چون خیلی وخیمه دکترا گفتن عمل نمیشه 

الان ۱۹ سالشه دیره😔