2777
2789
عنوان

فردا مهمون دارم

473 بازدید | 31 پست

مرغ کامل بگیرم و بدم تیکه کنه یا همشو رون بگیرم؟؟؟ 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخوای درست کنی

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
بستگی به ذائقه مهمونات داره 

داداشامن 

خونوادگی اونجوری نیستیم هر چی باشه میخوریم کدوم باکلاستره؟؟

چون داداشام بعد ۵ سال میان میخوام خوب باشه 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
چی میخوای درست کنی

مرغ

بادمجون

هم رون هم سینه بزارید،،مجلسی تره ذائقه بچه ها متفاوته،،،نوش جان خوش بگذره

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

هم رون هم سینه بزارید،،مجلسی تره ذائقه بچه ها متفاوته،،،نوش جان خوش بگذره

ممنون عزیزم

داداشامن  خونوادگی اونجوری نیستیم هر چی باشه میخوریم کدوم باکلاستره؟؟ چون داداشام بعد ۵ سال م ...

اخه بحث کلاس نی رون لذید تره ولی بعضیا سینه مرغ رو میخورن به خاطر سفتی و اینکه گوشت نرم دوست ندارن.....

ممنون عزیزم

خواهش میکنم

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

اخه بحث کلاس نی رون لذید تره ولی بعضیا سینه مرغ رو میخورن به خاطر سفتی و اینکه گوشت نرم دوست ندارن.. ...

گفتم اخلاقمون اونجوری نیس هر چی باشه میخوریم باور کن حتی یه دفعه فقط بال مرغ گرفتیم خوردیم