2777
2789
عنوان

نوزاد شیرخوار

55 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من بچم ۱۰ روزه به دنیا اومده هم شیر خودمو میدم هم آپتامیل۱ ولی شکمش زیاد کار می‌کنه حس میکنم بهش نمیسازه امروز بردمش متخصص اطفال دیدنش اولا توصیش این بود که اصلا شیر خشک ندم بعدم گفت همون آپتامیل خوبه با اینکه بیرون روی زیاد داره موندم چیکار کنم بنظر شما نان بهتره یا آپتامیل؟ من میخوام تپلی بشه بچم

منم هم شیر خودم میدم هم شیر خشک. دختر منم تا شیر خشک میخوره سریع دفع میکنه. تا الان اپتامیل و ببلاک امتحان کردم هردوش همینجور بوده. خیلی دوس دارم بیشتر خشک بدم بهش اما بخاطر این مسعله کمتر میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمه عزیزم بلخره یه جا هم میخوای بری نمیتونی شیر خودتو همش بدی که یه شیر خشک کمکی باید باشه

کپسول شیرافزا بگیر یا قطره ش رو . غذاهای ابکی هم تو برنامه روزانه ت بذار مثل آبگوشت و .... حتما شیرت زیاد میشه . 

البته این نظر منه . هر جور میل خودته . خواستم بگم که صرفا شیر خشک تپل نمیکنه . شیر خودت ممکنه خیلی بهتر باشه . 

پسر من ۲۹۰۰ بود وزن تولدش . دقیقا شب دوماهگیش ۶ کیلو شده بود فقط شیر خودمم میخورد . تو ۲۳ ماهگی که از شیر گرفتم حدود ۱۷ کیلو شده بود یعنی اندازه بچه سه ساله ! 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بنظرتون نان بدم بهش؟

نه. اونم اکثرا نمیسازه. همین آپتامیل بهتره. من تجربه دارم 6ماه آپتامیل پپتی دادم عالی بوده. از همین الان که بچه مزه رو تشخیص نمیده شروع کنید چون یه کم بد مزه است. به اصطلاح شیرین نیست. ولی اگه به طعمش عادت کنه خیلی هم خوب میخوره