2777
2789
دمی گوجه بذار از همه چی راحت تر و البته خیلی هم خوشمزه
دوستان گلم عاجزانه ازتون میخوام تو نماز اتون واسه نی نی دار شدن خواهر منم دعا کنید . خیلی ناراحتم بابت این موضوع 😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمپخت گوجه. استانبولی بدون گوشت. خیلی خوشمزه اس. دمی درست کن با گوجه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خب با مرغ میتونی مرصع پلو درست کنی یا تهچین مرصع پلو فقط زرشک و خلال میخواد
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
من هر چی پیشنهاد میدم یکی جلوتر گفته😂😂😂😂 ببین ماگاردنی با پیاز داغ فراوون بدون گوشت عالی میشه قارچم داشتی بریز توش
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من عااااشق شیرین پلوام به ازای هر دو پیمونه برنج یه تیکه مرغ بذار بپزه ریش ریش کن دوباره به ازای هر پیمونه برنج دوتا هویج بزرگ با دونه درشت رنده کن مرغتو تو ماهی تابه یکم تفت بده بعد هویجو بریز هویجت که خوب سبک شد چهار پنج قاشق شکر بریز خوب هم بزن بعد زعفرون دم کرده به موادت اضافه کن برنجتو ابکش کن موادو لابلاش بریز
24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم
سپیدار نه لای پلو نه اول بادمجون رو سرخ کن بزار کنار بعد گوجه روبریز تو تابه. بادمجونا رو روش بچین درش رو بزار با شعله خیلی کم نمک فلفل آبلیمو با پلو عالیه
برنجو با رب و زردچوبه و نمک و روغن و سیب زمینی نگینی (یا یه کم بزرگتر) و گوجه نگینی (یا یه کم بزرگتر) بریز تو پلوپز بزار بپزه. اگرم قارچ داشتی بریزی که چه بهتر. با ماست بخورید خیلی خوشمزه میشه