2777
2789
عنوان

به نظرتون چه حرکتی بزنم😂😑

146 بازدید | 6 پست

بچه ها من یکی رو دارم تو اینستا همدیگر رو فالو داریم به خاطر گربم دامپزشک و اینا زیاد فالو کردم ایشون هم دامپزشکه من اوایل که پست میذاشت با خودم میگفتم چه خوبه چه با شخصیته ولی کلن‌ تو مودش نبودم زیاد تا اینکه سر یه موضوعی دایرکت صحبت کردیم من کلن حس کردم دقیقا همونی هست که من همیشه میخواستم از همه لحاظ ولی نمی‌دونم چیکار کنم که متوجه بشه ازش خوشم میاد؟ تازه نمی‌دونم دوست دختر داره یا نه؟ چطوری مطمئن شم اونم خوشش میاد؟ فقط چند باری عکسامو لایک کرده تو دایرکت هم خیلی مودبه ولی مطمئن نیستم ازم خوشش میاد یا نه ،الان هم جواب صحبت دیشبو داده چیکار کنم بنظرتون؟؟😮‍💨😮‍💨😮‍💨دیگه دلم میخواد امسال اونی که دوست دارمو پیدا کنممممم😓😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کامنت😂😂

اخه میدونی چیه؟😂😂😂چون پیچش دامپزشکی فالوور زیاد داره کلی دختر او زیر کامنت میذاره میبینم حرصم در میاد بعد میزم ببینم کدوماشونو فالو کرده بعد که میبینم فالو کرده باز حرصم در میاد میگم ول کن دیگه من بذارم چیکاررررر😑😂خیلی خود درگیرم 😮‍💨

اخه میدونی چیه؟😂😂😂چون پیچش دامپزشکی فالوور زیاد داره کلی دختر او زیر کامنت میذاره میبینم حرصم در ...

خب ببین درگیری نداره این آدم آخه سرو تهش چیه

تنها راهت یااینه رو استوریاش ریپ بزنی یا استوری مربوط به کارش شغلش بزاری مثلا اطلاعاتی چیزی

کلا نخ بدی بخواد میاد سمتت نخواد که هچ

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
خب ببین درگیری نداره این آدم آخه سرو تهش چیه تنها راهت یااینه رو استوریاش ریپ بزنی یا استوری مربوط ...

با هم دیشب چت کردیم چت معمولی از انرژی آدما دور و اطراف گفت  و به من توصیه هایی کرد پر مورد انتخاب آدما 🤣فک کنم بازم باید استوریاشو ریپلای کنم شاید فرجی شد 😂